Gabriela Dinu Știri 23.01.2023 04:32

Selly: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Selly: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Selly este liderul trupei 5 Gang, un celebru vlogger din România şi, mai nou, realizator de emisiune la Prima TV. S-a născut pe 28 februarie 2001 la Craiova, iar numele său real este Andrei Şelaru.

Este cântăreţ, actor, vlogger şi este extrem de urmărit de tinerii din întreaga ţară. Selly s-a născut într-o familie modestă, mama profesoară şi tatăl inginer silvic şi, ca orice copil din noua generaţie, şi-a petrecut copilăria în faţa calculatorului. Aşa a început să fie tot mai curios şi interesat de lumea din jur şi a ajuns să le spună tuturor de ce calculatorul este nociv.

CV-ul lui Andrey „Selly” Şelaru

A aflat de YouTube abia în 2009, atunci când profesoara de engleză din şcoala generală i-a povestit despre asta. Vloggurile sale au fost şi sunt extrem de urmărite de tinerii din toată ţara mai ales datorită temelor abordate de tânărul Selly, precum „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” și „Rap Battle”. Din 2017 s-a apucat şi de muzică, atunci când a lansat piesa Singuri acasă împreună cu 5 Gang. A filmat cu trupa un film în care au apărut mai multe celebrităţi şi cântăreţi din România, numit 5GANG: Un altfel de Crăciun.

A luat examenul de Bacalaureat cu nota 9,60 şi s-a mutat în Bucureşti alături de iubita sa, Smaranda. Studiază în Capitală, la Tiffin University, o universitate de buisness acreditată din America.

Conduce un superb Mercedes CLS 450, pe care a şi lovit-o o dată, iar a doua oară s-a gândit să însceneze un accident pentru a-i face pe cei de la România TV, care ar fi scris înainte lucruri neadevărate despre el, să îi pice în plasă. Lucru care s-a şi întâmplat iar prin asta celebrul Selly a vrut să le dea o lecţie de profesionalism şi jurnalism.

Biografie Selly
Data naşterii: 28 februarie 2001
Locul naşterii: Craiova
Studii: Tiffin University
Greutate: 70
Înălţime: 1,80 m
Iubită: Smaranda Ştirbu

După acest episod, a fost contactat de Prima TV, care i-a dat pe mână un show TV. Este vorba despre Selly Show, care se difuzează în fiecare sâmbătă şi are invitaţi şi teme din viaţa cotidiană a tinerilor.