Ionuț Nițulescu Știri 26.12.2022 15:06

Cine este, de fapt, cel mai urmărit vlogger din România. Surpriză! Nu e nici Selly, nici Dorian Popa

Cine este, de fapt, cel mai urmărit vlogger din România. Surpriză! Nu e nici Selly, nici Dorian Popa

De Selly a auzit toată lumea, fiind deseori prezentat ca fiind cel mai urmărit vlogger din România, în timp ce Dorian Popa sparge topurile de pe YouTube nu doar cu piesele sale, ci și cu videoclipurile despre viața lui de zi cu zi. Sunt printre cei mai cunoscuți, însă niciunul nu se află pe primul loc în clasamentul celor mai urmăriți vloggeri din România.

YouTube-ul este principala sursă de divertisment pentru trei sferturi din utilizatorii de internet din lume, astfel că succesul platformei este într-o continuă creștere și în România. Iar cei mai inspirați fac și bani din asta. Pe lângă celebritățile care fac vlogging, gaming-ul câștigă și el tot mai mult teren.

Cel mai urmărit vlogger Român este, ei bine, un gamer. Cu 3.900.000 de abonați IULITM face furori în online cu sesiune sale de gaming, fiind astfel cel mai urmărit român de pe YouTube. Are o activitate impresionantă. Cele 6.517 video-uri i-au adus, în total, 2 642 060 426 de vizualizări.

Farsa cu care Selly a dat lovitura

Selly

Probabil că veți fi surprinși să aflați că cel mai urmărit vlogger din România nu este Selly. În clasamentul întocmit de topvloguri.ro, Andrei Șelaru se află pe locul 3, cu 2.810.000 subscriberi. Cele 498 publicate pe Youtube au strâns 667 943 084 de vizualizări.

Selly are în prezent de 2.81M de subscribers, iar numele lui a ajuns recent pe buzele tuturor, după ce a făcut o farsă mass-mediei. A regizat un accident rutier și a trimis imaginile video jurnaliștilor de la România TV, care au difuzat de-a lungul timpului o serie de afimații mincinoase la adresa lui. Știrea s-a răspândit rapid la alte televiziuni, dar și în mediul online. La scurt timp, vloggerul a explicat cum a pus totul la cale și a tras un semnal de alarmă cu privire la cât de ușor se pot „fabrica” știrile.

Cât câștigă Dorian Popa din Youtube

Dorian Popa, actor și cântăreț la bază, a cunoscut succesul prin intermediul vlogging-ului. Celebru pentru „Hatz Johnule”, el își ține fanii informați cu tot ce se întâmplă în viața lui.

Dorian Popa are 1.85M subscribers pe YouTube. Doar la piesa „Inoata Chelutu”, lansată pe 25 august 2020, acesta a strâns până acum 9,341,886 de vizualizări.

Dorian Popa alaturi de Chelutu
Dorian Popa alaturi de Chelutu

Succesul i-a atras și numeroase critici. Dorian Popa și-a construit vila visurilor sale și a cumpărat un bolid de lux de peste 100.000 de euro.  Mulți au spus că fostul actor din „Lala Band” face videochat sau chiar joacă în filme pentru adulți, altfel nu se poate explica cum reușește să facă atâția bani. Cântărețul a pus capăt tuturor speculațiilor publicând suma obținută din Youtube din ultima lună. Mai exact, este vorba despre 10.000 de euro, la care se adaugă și contractele de imagine și alte încasări.

“Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraților. 24/7”, este mesajul care însoțește dovada publicată pe story.