Gabriela Dinu Știri 22.01.2023 20:25

Dan Badea: vârstă, CV, înălțime, greutate, soție, salariu la Antena 1

Dan Badea: vârstă, CV, înălțime, greutate, soție, salariu la Antena 1

Dan Badea este un comediant român, prezentator al iUmor, al cărui nume real este Badea Robert Cristian. Are până în 1,70 m înălţime, dar asta nu l-a împiedicat să înscrie la femei frumoase.

A fost căsătorit cu Lora, celebra cântăreaţă şi co-prezentatoare a emisiunii Vorbeşte lumea, de la Pro TV, însă mariajul nu a mers prea mult şi s-au văzut în semnând actele de divorţ în faţa notarului, unde au mers de mână. Lora s-a plâns atunci că dragostea lor s-a rupt după ce Dan Badea a devenit agresiv cu ea, la doi ani de când au făcut nunta.

Ce scrie în CV-ul lui Dan Badea?

Între timp, ambii şi-au regăsit fericirea. Dan Badea s-a căsătorit cu Mădălina, cu care are un băieţel, iar Lora trăieşte o poveste de dragoste ca în basme cu Ionuţ Ghenu, fostul iubit al fostei ei prietene…Probabil înţelegeţi de ce prietena e fosta, deoarece se spune că Lora l-ar fi furat pe Ghenu de la buna ei prietenă Doiniţa Oancea. Încurcate sunt căile dragostei.

Dan Badea s-a născut pe 23 iulie 1976, are 44 de ani şi a studiat Arta Teatrală la Universitatea IL Caragiale. A jucat şi în producţiile româneşti Occident (2002), Un cartuş de Kent şi un pachet de cafea (2004), Nesfârşit (2007) şi Aniversarea (2009).

Biografie Dan Badea:
Data naterii: 23 iulie 1976
Înălţime: 1, 68 m
Studii: Facultatea de Artă Teatrală
Soţie: Mădălina Badea

A terminat o facultate prestigioasă, dar primul său job a fost de DJ. Numele său era DJ Star şi făcea ravagii la începutul anilor 2000. I-a însoţit pe scenă pe Delia, Fizz, ori Hi-Q. De la DJ la stand-up comedy n-a mai fost decât un pas şi uşor, uşor a devenit unul dintre cei mai buni comedianţi din ţară, iar până în panedmie, show-urile sale adunau o mulţime de oameni, veniţi să-i asculte glumele. Aşa a ajuns să fie şi prezentatorul singurei emisiuni de acest gen din România, iUmor, unde îl are ca şi coleg pe Şerban Copoţ. Cei doi ar avea salarii de 4.000 de euro lunar.