Gabriela Dinu Știri 19.04.2023 10:42

Iulia Ionescu: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Salariu la Pro TV

Iulia Ionescu: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Salariu la Pro TV

Iulia Ionescu este prezentatoarea rubricii iLikeIT de la Pro TV, după plecarea lui George Buhnici din trust. Din luna octombrie 2019 şi până în prezent a realizat singură emisiunea, dar de la începutul anului 2021 l-a cooptat şi pe Marian Andrei.

Acesta a revenit la iLikeIT după un an şi jumătate în care a lucrat alături de George Buhnici la Cavaleria. Iulia Ionescu este căsătorită cu Ovidiu Ionescu, de la Telekom Sport, şi îşi împarte cu succes timpul, fiind o jurnalistă de succes şi o soţie de nădejde. Iulia a început în câmpul muncii prin vânzarea ziarelor, pe când avea doar 13 ani şi o nevoie mare de bani de buzunar.

Iulia Ionescu, de la Pro TV: CV şi familie

Iulia Ionescu a absolvit cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, specializarea Jurnalism, din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. A făcut şi un master în cadrul aceleiaşi instituţii, specializarea de Ştiinţe politice şi guvernământ.

În 10 ani de când lucrează în presă, Iulia Ionescu a schimbat mai multe posturi TV. A început la Digi 24, acolo unde a fost redactor, reporter şi a realizat inclusiv două rubrici în cadrul unei emisiuni din cadrul grupului RCS&RDS, Trafic şi Social Media, precum şi Trenduri. În 2008 a primit propria emisiune, denumită 2.0, în care făcea ceea ce face acum, la Pro TV, prezenta ultimele noutăţi în materie de gadgeturi şi IT.

Date Biografice Iulia Ionescu

Nume complet: Ionescu Iulia
Data naşterii: 1989
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Ovidiu Ionescu
Studii: Jurnalism, la SNSPA

În 2011 a plecat la Kanal D, apoi a ajuns la GSP TV, unde a fost redactor timp de doi ani. Din februarie 2020, lucrează la Pro TV, acolo unde ar avea un salariu lunar de aproximativ 3.000 de euro.

„iLikeIT este o provocare pe care am primit-o cu mult entuziasm. Abia aștept să prezint publicului materialele la care am lucrat pentru noul sezon. Îmi doresc foarte mult ca informațiile despre tehnologie și social media să ajungă la un public cât mai larg. Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață mai bună și mai echilibrată”, spunea Iulia în momentul în care primea pe mână emisiunea iLikeIT.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Marian Andrei
Damian Drăghici
Lorena Buhnici
George Buhnici