Gabriela Dinu Știri 10.07.2023 17:13

Daniel Nițoiu: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Familie, Salariu la Pro TV

Daniel Nițoiu: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Familie, Salariu la Pro TV

Daniel Niţoiu este unul dintre jurnaliştii de la ştirile Pro TV.  El a fost angajat in 2007 ca prezentator la Sport.ro, apoi prezentator la jurnalul de la ora 13:00 si reporter de teren. A fost inlocuit la jurnal cu Alexandra Stoian si a ramas doar reporter. Apoi a prezentat si meteo dupa plecarea lui Victor, dar nu a fost niciodata titular la rubrica.

S-a născut pe 10 august 1985, la Petroşani, iar marele său vis era să devină actor. Nu a ajuns pe marile ecrane, ci pe cele mici, dar este foarte încântat de turunura pe care a luat-o viaţa sa.

Cine este Daniel Niţoiu jurnalistul de la Pro TV

În adolescenţă stia exact pe ce drum vrea să meargă. S-a înscris atât la Facultatea de Teatru, cât şi la cea de Inginerie Mecanică şi Electrică, la Petroşani. „In adolescenta stiam exact pe ce drum vreau sa merg. Tata nu a insistat sa dau la teatru, ci doar la inginerie. Eu am vrut teatru. Si nu am intrat primul cu bursa la teatru ci la inginerie. La teatru am intrat printre ultimii. Bursa de merit la UNATC am castigat-o in anul 2. Nu am abandonat ingineria, pt ca nici nu am inceput-o”, a precizat Daniel Nitoiu pentru stidirecte.ro

Daniel Niţoiu a ajuns în Pro TV sub aripa Ralucăi Arvat, cea care l-a ajutat să prezinte ştirile din sport. A redactat ştiri, a prezentat meteo şi a ajuns acum să prezinte jurnalul orei 13:00 de la Pro TV, de unde primeşte un salariu cuprins intre 2.000 si 3.000 de euro.

Date Biografice Daniel Niţoiu:

Nume complet: Niţoiu Daniel
Data naşterii: 10 august 1985
Locul naşterii: Petroşani
Parteneră: Marina Niţoiu
Studii: UNATC, Bucureşti
Greutate: 1,85 m
Înălţime: 78 kg

Din 2012, Daniel s-a căsătorit cu Marina, despre care spune că este iubirea vieţii sale. A fost o petrecere fastuoasă în Pro TV, fiind invitaţi toţi colegii celebri şi nu numai, Magda Pălimariu, cea care a venit cu iubitul său de pe vremea aceea, Piticu de la Simplu, Elena Lasconi, Victor Slav. Naşii de cununie ai cuplului Daniel şi Marina Niţoiu a fost chiar colega de la ştiri, Monica Dascălu. Luna de miere a fost plină de surprize, iar Daniel i-a îndeplinit visul Marinei de a-l cunoaşte pe Smiley, aşa a ajuns să o ducă în backstage, la un concert, pentru a-l cunoaşte în carne şi oase.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Oana Cuzino
Alex Dima
Oana Andoni
Monica Dascălu