Gabriela Dinu Știri 23.02.2021 12:30

Daniel Nițoiu: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Familie, Salariu la Pro TV

Daniel Nițoiu: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Familie, Salariu la Pro TV

Daniel Niţoiu este unul dintre jurnaliştii de la ştirile Pro TV. A fost cel care l-a înlocuit pe Victor Slav la rubrica meteo după ce acesta a părăsit postul, apoi a fost promovat şi a devenit prezentator al unui buletin de ştiri în cadrul postului din Pache Protopopescu.

S-a născut pe 10 august 1985, la Petroşani, iar marele său vis era să devină actor. Nu a ajuns pe marile ecrane, ci pe cele mici, dar este foarte încântat de turunura pe care a luat-o viaţa sa.

Cine este, de fapt, Daniel Niţoiu, jurnalistul de la Pro TV

În adolescenţă nu ştia exact pe ce drum vrea să meargă, aşa că la insistenţele tatălui, s-a înscris atât la Facultatea de Teatru, cât şi la cea de Inginerie Mecanică şi Electrică, la Petroşani. A intrat cu bursă, primul, la UNATC, aşa că abandonat ingineria.

Daniel Niţoiu a ajuns în Pro TV sub aripa Ralucăi Arvat, cea care l-a ajutat să prezinte ştirile din sport. A redactat ştiri, a prezentat meteo şi a ajuns acum să prezinte jurnalul orei 13:00 de la Pro TV, de unde primeşte un salariu de 4.000 de euro lunar.

Date Biografice Daniel Niţoiu:

Nume complet: Niţoiu Daniel
Data naşterii: 10 august 1985
Locul naşterii: Petroşani
Parteneră: Marina Niţoiu
Studii: UNATC, Bucureşti
Greutate: 1,85 m
Înălţime: 78 kg

Din 2012, Daniel s-a căsătorit cu Marina, despre care spune că este iubirea vieţii sale. A fost o petrecere fastuoasă în Pro TV, fiind invitaţi toţi colegii celebri şi nu numai, Magda Pălimariu, cea care a venit cu iubitul său de pe vremea aceea, Piticu de la Simplu, Elena Lasconi, Victor Slav. Naşii de cununie ai cuplului Daniel şi Marina Niţoiu a fost chiar colega de la ştiri, Monica Dascălu. Luna de miere a fost plină de surprize, iar Daniel i-a îndeplinit visul Marinei de a-l cunoaşte pe Smiley, aşa a ajuns să o ducă în backstage, la un concert, pentru a-l cunoaşte în carne şi oase.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Oana Cuzino
Alex Dima
Oana Andoni
Monica Dascălu