Ioana Filipescu Știri 27.04.2022 17:48

Cristina Dumitrescu: CV, vârstă, înălțime, biografie, studii, venituri

Cristina Dumitrescu: CV, vârstă, înălțime, biografie, studii, venituri

Chef Florin Dumitrescu a vrut, dintotdeauna, așa cum dezvăluia, o relație cu femeia perfectă. A găsit-o! Cristina Dumitrescu e cu cinci mai mai mare, dar perfect s-a potrivit pentru visul juratului de la ”Chefi la cuțite”.

Cu ce se ocupă jumătatea lui Florin Dumitrescu, ce studii are? Ei bine, din capul locului să spunem că are o experiență de mai bine de 10 ani de jurnalism și a ”cules” informații prețioase de la cei mai cunoscuți specialiști din lume.

Cristina Dumitrescu: CV, vemituri

Are propriul bloc de frumusețe! În care și-a făcut prezentarea: ”Beauty Writer cu aproape zece de experiență în jurnalism. Mi-am început cariera în presa scrisă cu reviste pentru adolescenți (Bravo și Bravo Girl). O perioadă senzațională, cu mulți colegi tineri, dornici să schimbe lumea. După câțiva ani, m-am specializat în jurnalismul de beauty și a început o perioadă frumoasă la revista Bolero, unde, pe lângă paginile de frumusețe, am semnat câteva interviuri interesante cu actori și personalități ale momentului.

Următoarea provocare, revista ELLE, unde, timp de patru ani, am fost beauty editor și apoi senior beauty editor pentru ELLE, ELLE Man, ELLE Mariaj. A fost perioada mea sexy, stylish, spirited, în care am învățat extrem de mult, am călătorit prin toată lumea, pentru a participa la multe lansări de make-up, skincare sau parfumerie ale caselor Chanel, Hermes, Lancome, Givenchy, etc.

Am cules nenumărate informații de la cei mai buni specialiști din lume, dar am intervievat și nume importante din cinematografie, precum Anne Hathaway, Jonathan Rhys Meyers sau Josh Holloway. Acest blog este o adevarată provocare pentru mine și a fost creat pentru a celebra frumosul, în toate formele lui.”

Mai mult, în 2018, Cristina a urmat un curs pentru a găti dulciuri raw-vegane, pe care l-a absolvit cu brio.

Cristina l-a cunoscut pe Florin Dumitrescu la restaurantul unde el lucra ca bucătar

Date biografice Cristina Dumitrescu: înălțime, greutate

Nume complet: Cristina Sima Dumitrescu
Data naşterii: 31 octombrie 1983
Locul nașterii: Satu Mare
Vârsta: 39 de ani
Partener: Florin Dumitrescu, soț (căsătoriți 2014)
Copii: Ava Elisabeta (9 ani) și Mia Victoria (7 ani)
Înălţime: 1,65 m
Greutate: 60 de kg

Cum s-au cunoscut Florin Dumitrescu și soția lui

În urmă cu 11 ani s-a declanșat ”sclipirea”. Cristina a venit la restaurantul unde lucra Florin, pentru a face un articol despre el. Și a început povestea de dragoste! Povestea e spusă chiar de Chef Dumitrescu. “Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea.

Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!”, a povestit Chef Florin Dumitrescu pentru Viva.ro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru