Gabriela Dinu Știri 21.02.2022 16:06

Florin Dumitrescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, copii, soție salariu la Antena 1

Florin Dumitrescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, copii, soție salariu la Antena 1

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România şi unul dintre juraţii emisiunii Chefi la cuţite.

Mai nou, acesta a fost distribuit şi în emisiunea Chefi fără limite şi în episodul din 20 februarie din iUmor, unde a făcut parte din juriu.

Ce scrie în CV-ul chef-ului Florin Dumitrescu?

Pasiunea pentru gătit o are de când era mic, după ce a văzut la TV o emisiune culinară cu un bucătar italian ce pregătise spanac. Avea doar 14 ani şi atunci s-a apucat de bucătărie.

S-a născut în 1987 la Bucureşti, este fost sportiv, după ce a făcut liceul sportiv şi a fpcut polo, la Steaua. A devenit campion naţional şi pe municipiu, iar în 2002 a fost numit cetăţean de onoare al Sectorului 5, după performanţele reuşite ca sportiv.

În 2001 a fost ajutat de tatăl său să se angajeze pentru prima dată, ca ajutor de bucătar. Lucra la un restaurant din Bucureşti şi avea un salariu de 100 de dolari. Acolo a deprins tainele gătitului iar şase ani mai târziu pleca în Italia, la cursuri de specialitate.

„Lucram în Italia într-un restaurant unde făceam singur 800 de porții de paste: 400 pe prânz, 400 pe cină. Am plecat de acolo și am ajuns într-un hotel unde doar eu și șeful bucătar făceam mese pentru 250 de persoane. Totul ține de matematică și planificare”, a spus Florin Dumitrescu, despre cei trei ani petrecuţi în Italia, unde a muncit şi a învăţat meserie.

Date Biografice Florin Dumitrescu: înălțime, greutate

Nume complet: Dumitrescu Florin
Data naşterii: 1987
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Cristina Sima
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,72 m

Are două cărţi de bucate, „Gătește cu mine” (2016) și „Românește. Punct și de la capăt” (2019) şi în televiziune a debutat în 2012, la primul show culinar din România, produs de Pro TV, Master Chef. Acolo i-a avut colegi pe Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, alături de care lucrează şi în prezent. În 2016, cei trei au schimbat barca şi au venit în Antena 1, unde au succes şi acum. Salariul lunar al chefilor este de 5000 de euro la Antena 1.

Florin Dumitrescu este căsătorit din 2014 cu Cristina Sima, alături de care are două fetiţe, pe nume Ava şi Mia. Povestea lor de dragoste a început la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu din Bucureşti, unde Cristina venise să se documenteze pentru un articol pe blogul său.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Marius Tudosie
Iosif Ştefănescu