Ioana Filipescu Vedete 16.05.2022 17:45

Cristina Dorobanțu: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

Cristina Dorobanțu: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

Cristina Dorobanțu este una dintre vedetele de la Kanal D, prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, acolo unde și-a câștigat, cu adevărat, popularitatea în rândul tinerilor. Tot la postul de televiziune al turcilor se făcea remarcată, prezentând ”Bravo, ai stil!”

Cine este Cristina Dorobanțu, ce afaceri, ce CV are? De acum vedetă, Cristina a fost una dintre finalistele primului sezon ”Bravo, ai stil!”. De-a lungul concursului din primul sezon, șatena avea să cucerească prin eleganță, clasă, dar și foarte multă creativitate.

Cristina Dorobanțu, de la ”Bravo, ai stil!”, la ”Puterea Dragostei”

Ajungea în finală, dar peste puțin timp, prezenta chiar emisiunea, după ce Ilinca Vandici, titulara postului de la Kanal D, se retrăgea. Ulterior, Cristina Dorobanțu se instala la ”Puterea Dragostei”, unde, de altfel, duce rolul principal cu măiestrie.

Începuturile în televiziune ale Cristinei sunt legate tot de Kanal D. A fost co-prezentatoare la emisiunea Panorama, unde dezbătea subiecte legate de un show de stil. De fapt, era chiar primul ei job, unde s-a mișcat bine. Se făcea remarcată.

Până să ajungă în fotoliul de acum, vedeta a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul Îmi place dansul. Dar și rubrica Secrete între fete, din cadrul emisiunii pe care o moderau Teo Trandafir și Bursucu, avea să o prindă ca o mănușă.

Cristina Mihaela Dorobanțu este prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei

Cristina Dorobanțu biografie: vârstă, înalțime

Nume complet: Cristina Mihaela Dorobanțu
Data nașterii: 27 iunie 1991
Locul Nașterii: Bolintin-Vale
Vârsta: 31 de ani
Înălțime: 1,70
Greutate: 56 kg

Cristina Dorobanțu: salariu la Kanal D

Cum spuneam, Cristina Dorobanțu s-a mișcat, în ultimii ani, la același post de televiziune, Kanal D. Fie că a prezentat ”Panorama”, ”Bravo, ai stil!” sau ”Puterea Dragostei”, unde este și acum. Lesne de înțeles că și remunerația vedetei este una pe măsură.

Se pare că salariul i-a crescut gradual, astfel că acum, după ce a ajuns și o vedetă, iar emisiunea ei, Puterea Dragostei, este foarte urmărită, Cristina Dorobanțu ”smulge” de la Kanal D 4.000 de euro lunar.

Cristina Dorobanțu: studii, familie

Cristina Dorobanțu a absolvit Facultate de Drept, dar televiziunea a fost visul ei încă de când era doar o copiliță. Prezentatoarea Simona Pătruleasa a fost modelul după care s-a ghidat, de altfel, avea să și dezvăluie că i-ar fi plăcut să prezinte știri.

Cristina Dorobanțu a recunoscut că postul de televiziune Kanal D a fost o rampă de lansare în lumea showbizului. De aceea, în următorii ani se vede tot pe ”sticlă”, unde are mari planuri.

„O admir foarte mult pe Simona, cred că este un exemplu pentru foarte multe tinere care aspiră la o carieră în televiziune. Mi-ar fi plăcut să fiu şi la ştiri, admir spectacolul televiziunii, în general”, era mărturisirea Cristinei.

Supranumită Regina dragostei, Cristina Dorobanțu are un master în Drept şi provine dintr-o familie foarte înstărită din Ilfov. Tatăl ei este director la una dintre cele mai importante firme de IT din România.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Pavel Stratan
Luis Gabriel
Naomi Hedman
Edward Sanda
Mihai Dan Zarug