Gabriela Dinu Știri 29.10.2021 17:01

Simona Pătruleasa: CV, salariu la Kanal D, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Simona Pătruleasa: CV, salariu la Kanal D, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Simona Pătruleasa este o jurnalistă din România, născută pe 17 noiembrie 1974 la Râmnicu Vâlcea.

Este căsătorită din 2008 cu afaceristul Sabin Ivanof, alături de care are o fetiţă, pe nume Ingrid Maria Lucia. Prima sa meserie nu a fost de prezentatoare TV, aşa cum mulţi se aşteptau.

Ce scrie în CV-ul Simonei Pătruleasa, celebra prezentatoare TV?

Ei bine, Simona Pătruleasa a fost învăţătoare pe plaiurile natale şi cu greu a reuşit să se desprindă de lumea minunată a copiilor, care îi aducea o satisfacţie de necrezut.

Simona Pătruleasa este absolventă a Facultăţii de Drept din Bucureşti, însă nu a profesat niciodată în domeniu. În trecut, a fost distribuită şi într-un film produs de către legendarul Sergiu Nicolaescu. Chiar dacă rolul său a fost unul mic, Simona Pătruleasca a fost foarte apreciată pentru această apariţie.

A trecut printr-un scandal uriaş, după ce Evelyn Badea, o altă jurnalistă din România, după ce aceasta din urma i-ar fi blestemat copilul. Totul din cauza faptului că Evelyn era îndrăgostită până peste urechi de Sabin Ivanof, soţul Simonei Pătruleasa.

Date Biografice Simona Pătruleasa: înălțime, greutate

Nume complet: Pătruleasa Ivanof Simona
Data naşterii: 17 noiembrie 1974
Locul naşterii: Râmnicu Vâlca, România
Partener: Sabin Ivanof
Greutate: 52 kg
Înălţime: 1,70 m

„Această femeie care a inventat o mie de poveşti despre mine nu s-a potolit nici până-n ziua de azi. Noroc că n-o mai crede nimeni. Cât am fost însărcinată, a sunat la toata presa că eu nu sunt gravidă şi că port perne în loc de burtă. Şi că eu n-am cum să nasc un copil, că l-am cumpărat. Şi-acum îmi trimite mail-uri că fetiţa e «cumparată cu bani europeni». Dacă poţi să-ţi imaginezi!

Îmi trimitea mail-uri în care-mi blestema copilul şi-mi scria că am un animal în burtă. Este greu de imaginat ce poate să scrie în mail-urile alea. Nu mai are nicio limită. Dar toată povestea asta pe noi ne-a unit şi mai tare. O ignorăm de multă vreme. Dar n-o urăsc, să ştii! Şi nici nu-i doresc răul. Deşi ea continuă la fel de aprig să ne jignească în toate felurile”, povestea, disperată, Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa a prezentat ştirile din sport la Realitatea TV, Antena 1, iar din 2009 prezintă jurnalul de ştiri la Kanal D. Pentru job-ul pe care îl prestează zilnic, aceasta este remunerată cu suma de 10.000 de euro, conform surselor din trust.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru