Gabriela Dinu Știri 25.01.2023 10:14

Naomi Hedman: CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Naomi Hedman:  CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Naomi Hedman este un model de culoare, cântăreaţă şi iubita celebrului Florin Ristei. Are 27 de ani şi l-a cunoscut pe cel cu care îşi împarte viaţa pe vremea când participa la emisiunea tip concurs X Factor de la Antena 1.

După ce şi-au făcut publică relaţia, cei doi s-au mutat rapid împreună şi sunt nedespărţiţi şi în prezent. Îşi petrec tot timpul liber împreună şi merg împreună în vacanţe din destinaţii exotice.

Cu ce se ocupă, de fapt, Naomi Hedman?

Pe lângă modelling, Naomi este şi o bună cântăreaţă, vocea sa cucerindu-i pe cei din juriul X Factor. Înainte de emisiunea de la Antena 1, aceasta s-a făcut remarcată la show-ul „Ex on the beach”, acolo unde ar fi fost un personaj controversat, după ce şi-a făcut apariţia în emisiune alături de sora ei, într-un Rolls Royce.

După acel concurs, Naomi a avut mai multe scandaluri şi chiar s-a ajuns la bătaie, după cum povestea chiar ea, că se teme pentru viaţa sa. Se pare că tot scandalul şi toată controversa iscată în jurul numelui său ar veni după ce s-a iubit cu Alex Kippen, un fost coleg din show-ul „Ex on the beach”.

Date Biografice Naomi Hedman

Nume la naștere: Hedman Naomi
Nume de scenă: Naomi „Pantera”
Data nașterii: martie 1993
Locul nașterii: Londra, Marea Britanie
Partener: Florin Ristei
Greutate: 55 kg
Înălțime: 1,73 m

Naomi Hedman este de origine britanică, ea s-a născut în martie 1993 la Londra. A venit la noi în ţară doar pentru a participa la X Factor şi după ce şi-a găsit marea dragoste, în persoana lui Florin Ristei, a decis să şi rămână. Iubitul cântăreţei este însuşi un fost câştigător al emisiunii X Factor şi în acum este co-prezentator la emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1.

I se mai spune şi „Pantera”, dar nimeni nu se întreabă de ce pentru că este evident. Fizicul său impunător şi formele sale fac din Naomi o adevărată „panteră”.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa: