Gabriela Dinu Știri 25.01.2023 10:14

Luis Gabriel: CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Luis Gabriel: CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Luis Gabriel este un tânăr cântăreţ de manele, ce face parte din noul val. A dat lovitura cu maneaua „Diamantul şi perla”, piesă ce a adunat într-un timp record 9 milioabe de vizualizări în YouTube, barometrul zilelor noastre când vine vorba de muzicanţi.

Se iubeşte de mai mulţi ani cu o fată care este şi ea cântăreaţă. Se numeşte Haziran şi a cerut-o de soţie chiar pe scenă, în timp ce aceştia susţineau un concert.

Care este numele real al cântăreţului de manele Luis Gabriel şi ce studii are?

După melodia de care am amintit anterior, Luis Gabriel dădea din nou lovitura. De data aceasta era vorba de piesa „Toate diamantele”, care a înnebunit noua generaţie. 16 milioane de vizualirăzi într-un timp record.

Luis Gabriel este născut în Bucureşti şi are 22 de ani. Este impresariat de către Ştefan Czeller şi cere pentru o cântare suma de 3.000 de euro pentru un recital de doar 45 de minute. Luis Gabriel este absolvent de liceu şi aici s-a oprit şcoala pentru el, căci nu a vrut să se mai înscrie şi la facultate. Muzica îi aduce suficiente beneficii şi plăceri şi, mai mult ca sigur, îi ocupă şi tot timpul.

Numele său complet este Luis Gabriel Tudor şi se diferenţiază de ceilalţi cântăreţi de manele prin faptul că în piesele sale introduce şi influenţe din stilul flamenco.

Date Biografice Luis Gabriel

Nume la naștere: Luis Gabriel Tudor
Nume de scenă: Luis Gabriel
Data nașterii: 1999
Locul nașterii: Bucureşti
Parteneră: Haziran
Greutate: 60
Înălțime: 1,63 m

Atunci când s-a lansat în muzică, Luis Gabriel a avut sprijinul total al familiei sale iar cel care i-a întins o mână de ajutor în industria muzicală este Ionuţ Cercel. Cel din urmă este un alt cântăreţ de manele cunoscut la noi în ţară, fiul lui Petrică Cercel, regretatul cântăreţ ce s-a stins în urma înfecţiei cu noul coronavirus în luna septembrie a acestui an.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Alex Bodi
Vlăduţa Lupău
Dragoş Bucur
Tata Vlad
Caddy