Gabriela Dinu Știri 04.10.2021 14:31

Mihai Dan Zarug: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Mihai Dan Zarug: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Se numeşte Mihai Dan Zarug şi nu este străin de televiziune. În prezent, participă la Asia Express, de la Antena 1, dar nu este pentru prima dată când apare drept concurent pe acest post.

Zarug face echipă cu Lorelai şi momentele cu ei din emisiune devin virale după fiecare episod din Asia Express. Are propriul stil, pare şi logic, doar e designer, şi este adorat de majoritatea fanilor show-ului pentru nonconformismul de care dă dovadă cu fiecare ocazie.

Cu ce se ocupă, de fapt, Mihai Dan Zarug, de la Asia Express?

Până să ajungă în Asia, Zarug a fost concurent la Chefi la cuţite, doar că pe atunci avea un alt nume de scenă şi i se zicea „Papu”. Mai des decât la TV apare în online, acolo unde este unul dintre influencerii cu buisness-uri pe internet. La fel este şi afacerea lui, Zarug vinde haine create de el pe propriul site şi preţurile sunt destul de măricele.

Este designer vestimentar, s-a născut în Moldova, la Botoşani, are 39 de ani şi o lungă carieră în modă. Este absolvent al Facultăţii de Drept şi chiar a profesat pentru doi ani în domeniu, însă nu s-a regăsit în această meserie şi a decis să se reconfigureze din punct de vedere profesional. Aşa că a urmat cursuri de design la Paris, în Franţa şi a creat haine de bărbaţi pentru început, apoi s-a reorientat către femei.

Date Biografice Mihai Dan Zarug

Nume la naștere: Mihai Dan Zarug
Data nașterii: 1980
Locul nașterii: Botoşani
Parteneră: singur
Greutate: 100
Înălțime: 1,75 m

Înainte să plece în Asia Express, Zarug era extrem de emoţionat cu privire la ce avea să se întâmple: „Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc”, spunea Zarug.

Din Asia Express, sezonul patru, a fost eliminată deja o echipă. Alexandra Ungureanu şi Ana, mama sa, fiind primele concurente care au părăsit Turcia. Asia Express continută!

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Pavel Stratan
Luis Gabriel
Naomi Hedman
Edward Sanda
Georgiana Lobonţ