Gabriela Dinu Vedete 18.06.2023 10:03

Mihai Dan Zarug: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Mihai Dan Zarug: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Se numeşte Mihai Dan Zarug şi nu este străin de televiziune. În prezent, participă la emisiunea Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Nu este pentru prima dată când apare drept concurent pe acest post.

Zarug face echipă cu Jazzy Jo şi momentele cu ei din emisiune devin virale după fiecare episod. Zarug are propriul stil, pare şi logic, doar e designer, şi este adorat de majoritatea fanilor show-ului pentru nonconformismul de care dă dovadă cu fiecare ocazie.

Cu ce se ocupă, de fapt, Mihai Dan Zarug, de la Asia Express?

Până să ajungă la Te cunosc de Undeva, Zarug a fost concurent la Chefi la cuţite, doar că pe atunci avea un alt nume de scenă şi i se zicea „Papu”. De asemenea, a concurat și la Asia Express, acolo unde a devenit rapid favoritul publicului, fiind unul dintre personajele savuroase ale concursului. Mai des decât la TV apare în online, acolo unde este unul dintre influencerii cu buisness-uri pe internet. La fel este şi afacerea lui, Zarug vinde haine create de el pe propriul site şi preţurile sunt destul de măricele.

Este designer vestimentar, s-a născut în Moldova, la Botoşani, are 39 de ani şi o lungă carieră în modă. Este absolvent al Facultăţii de Drept şi chiar a profesat pentru doi ani în domeniu, însă nu s-a regăsit în această meserie şi a decis să se reconfigureze din punct de vedere profesional. Aşa că a urmat cursuri de design la Paris, în Franţa şi a creat haine de bărbaţi pentru început, apoi s-a reorientat către femei.

Date Biografice Mihai Dan Zarug

Nume la naștere: Mihai Dan Zarug
Data nașterii: 1980
Locul nașterii: Botoşani
Parteneră: singur
Greutate: 100
Înălțime: 1,75 m

„Am urmărit show-ul şi nu mi-e teamă de nimic! Provocarea pentru mine va fi lucratul în echipă, în armonie deplină – mă refer aici la coregrafie şi canto, nu mi-e teamă nici de epilat, nici de lentilele de contact… travesti-ul mă distrează! De când ne-a arătat Romică momentul căzăturii lor, pe trepte, mă gândesc serios să am grijă să nu-mi rup gâtul, coborând graţios în vreo gală!”, a spus Zarug în momentul în care Antena 1 l-a confirmat drept concurent al noului sezon Te Cunosc de Undeva.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Pavel Stratan
Luis Gabriel
Naomi Hedman
Edward Sanda
Georgiana Lobonţ