Gabriela Dinu Știri 21.08.2021 17:37

Dana Nălbaru: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, copii

Dana Nălbaru: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, copii

Dana Nălbaru este o fostă cântăreaţă, care s-a făcut remarcată la începutul anilor 2000, pe vremea când făcea parte din trupa Hi-Q.

Între timp, s-a căsătorit cu Dragoş Bucur, este mamă cu normă întreagă şi s-a lăsat de muzică şi viaţa mondenă. Se luptă să le dea acasă celor mici o educaţie exemplară, iar aceştia nu merg deloc la şcoală, ci fac educaţie acasă.

Cum îşi educă Dana Nălbaru copiii acasă?

Dana Nălbaru s-a născut pe 23 octombrie 1976, la Braşov, are 44 de ani şi este căsătorită cu omul de televiziune Dragoş Bucur. Au trei copii şi niciunul dintre aceştia nu merg la şcoală.

„Noi ne jucăm și învățăm după ele încă de când Kadri avea doi ani, desigur, la început doar ne-am jucat, uneori am înlocuit kit-ul cu boabe de fasole sau năut, nuci sau castane, dar cu timpul a început să înțeleagă la ce folosesc și acum poate face în minte calcule matematice.

Nu adună 23 cu 56 sau 134 cu 78, normal, nu a ajuns până acolo, dar adunări și scăderi până la zece sau adunări din zece în zece sau sută în sută (a înțeles principiul) face fără probleme. Ce vreau să zic nu e că al meu băiat e special sau genial, vreau să spun că există metode pentru a-i ajuta sa înțeleagă anumite lucruri de la o vârstă fragedă. Ideea e că trebuie să ai răbdare”, a mărturisit Dana despre modul în care a ales să îşi educe copilaşii.

Date Biografice Dana Nălbaru: înălțime, greutate

Nume complet: Nălbaru Dana
Data naşterii: 23 octombrie 1976
Locul naşterii: Braşov
Partener: Dragoş Bucur
Înălţime: 1,67 m
Greutate: 55 kg

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au împreună trei copii, dintre care doar doi sunt naturali. Sofia are 11 ani, Kadri 3 ani, iar anul trecut au adoptat o fetiţă de etnie româ în vârstă de şase anişori.

Dana Nălbaru este o mămică full time şi se ocupă exclusiv de creşterea şi educaţia copiilor. De aceea nu mai are timp şi să se implice în afaceri sau proiecte personale. Soţul său, în schimb, tocmai şi-a deschis un business alături de un bun prieten, Dorian Boguţă. Aceştia au înfiinţat cel mai mare platou de filmare din Bucureşti, denumit 2DB Studio Films.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Viorica de la Clejani
Ramona Păuleanu
Eva Kent
Mircea Nebunu