Gabriela Dinu Afaceri 14.09.2023 11:27

Cristina Bâtlan: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Avere, Investiții – Imperiul leilor

Cristina Bâtlan: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Avere, Investiții - Imperiul leilor

Cristina Bâtlan este o celebră afaceristă din România şi unul dintre juraţii emisiunii Imperiul Leilor de la Pro TV. Atunci când vorbeşte despre sine, Cristina spune că este o leoaică prietenoasă. Este acea femeie zâmbitoare şi empatică, dar extrem de agilă.

A început cursurile Facultăţii de Drept, dar la 19 ani s-a gândit că îi este mai utilă o afacere decât o diplomă, aşa că a pus bazele unei firme cu materiale textile, alături de soţul său, Roberto Bâtlan. Aşa au ajuns să pună împreună şi bazele „Musette”, recunoscut în prezent ca fiind cel mai impportant brand de încălţăminte realizat de români.

CV Cristina Bâtlan, juratul Imperiul Leilor de la Pro TV

Echipa Cristinei şi a lui Roberto Bâtlan însumează peste 500 de membri, două fabrici şi 28 de magazine în ţară. A încercat să-și extindă franciza  și în străinătate în Paris, New York sau Tel Aviv, însă n-a avut succes și s-a limitat doar la afacerile din țară. Cifra de afaceri a Cristinei Bâtlan se ridică la suma de 16 milioane de euro, în scădere față de anul 2019, când afacerile sale au produs 17.000.000 de euro.

„Aş vrea să investesc într-o companie sau afacere în care nu ar trebui să mă preocup neapărat de bunul mers, ci să vin ca business angel, să întâlnesc oameni care ştiu cum se face lucrul acesta şi să-l facă bine. Mă reinventez permanent, aşadar, am nevoie de inspiraţie în business-ul meu actual, dar şi în viaţa mea de zi cu zi”, spune Cristina Bâtlan despre planul pe care îl are la Imperiul Leilor.

Date Biografice Cristina Bâtlan: înălțime, greutate, studii

Nume complet: Bâtlan Cristina
Data naşterii: 1973
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Roberto Bâtlan
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,70 m
Studii: Facultatea de Drept

Chiar dacă nu se dezice de investiții, acesta fiind și motivul pentru care participă la emisiunea Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan este un om care oricare altul. Face sport, își recunoaște unul dintre defecte, acela că nu știe să asculte, și spune că și-ar fi dorit să știe să cânte la pian. Recent a mai investit 300.000 de euro în articole de casă vândute tot sub umbrela Musette.

Drama neştiută a Cristinei Bâtlan

Crostina Bâtlan şi soţul său, Roberto, au trecut prin clipe cumplite, în urmă cu 8 ani. Atunci, afacerista dădea naştere unui bebeluş prematur, la 5 luni şi jumătate de sarcină.La câteva luni după naştere, problemele de sănătate au continuat şi micuţul a trebuit să fie operat.

”L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia să se nască. Înainte de operație am contactat peste 90 de doctori. Din păcate cei mai buni doctori fie nu erau în România, fie nu aveau aparatura necesară. Pana la urmă, am găsit un medic în România, care l-a operat și a făcut o treabă extraordinară”. În prezent, Adi este bine, duce o viaţă normală şi fericită alături de familia sa.

Citește și alte CV-uri ale juraților emisiunii Imperiul Leilor
Wargha Enayati
Dan Șucu
Cristina Bâtlan
Sebastian Dobrincu
Dragoș Petrescu
Razvan Rat