Gabriela Dinu Afaceri 06.02.2022 12:58

Dr. Wargha Enayati: CV, vârstă, înălțime, avere, familie, afaceri, naționalitate – Imperiul Leilor

Dr. Wargha Enayati: CV, vârstă, înălțime, avere, familie, afaceri, naționalitate - Imperiul Leilor

Imperiul Leilor, emisiunea preferată a antreprenorilor din România, a ajuns la sezonul cu numărul 3, și, odată cu el avem și două nume noi, Dr Wargha Enayati și Sebastoan Dobrincu. În acest articol ne vom concentra pe primil dintre ei.

Doi dintre „leii” cunoscuţi din sezonul precedent au ieşit din arenă. Este vorba despre afaceristul Mohammad Murad şi cel mai tânăr membru al juriului, Bogdan Micu. Cei doi vor fi înlocuiţi în sezonul care urmează de către cel mai tânăr milionar din Slicon Valley, românul Sebastian Dobrincu şi Dr Wargha Enayati, fondatorul Reţelei Private Regina Maria.

Cine este Dr. Wargha Enayati și ce afaceri are

Astfel, cei cinci lei din sezonul care se va difuza în 2022 sunt Dan Şucu, patron Mobexpert, Dr Wargha Enayati (fondator Regina Maria şi Enayati Medical City), Cristina Bâtlan (fondatoarea Musette), Sebastian Dobrincu şi Dragoş Petrescu (fondator City Grill).

Despre medicul din Imperiul Leilor vă putem spune că este doctor, specializat în cardiologie, şi antreprenor în domeniul sănătăţii de peste 25 de ani. Clinicile sale includ specializări importante, rare pe teritoriul româniei, precum spitalul integrat de oncologie, spitalul de geriatrie, acolo unde există cel mai mare ambulatoriu, dotat cu 50 de cabinete. Totodată, acesta deţine şi un centru rezidenţial pentru cei vârstinci.

S-a născut pe 3 februarie 1964, în Germania şi a început cursurile Facultăţii de Medicină din Regensburg, în Germania, apoi a venit la Cluj, unde a absolvit aceeaşi specializare. A continuat cu studiul în domeniu şi în Bucureşti, acolo unde a învăţat cardiologie în cadrul Spitalului Fundeni.

Date Biografice Dr. Wargha Enayati: înălțime, greutate

Nume complet: Wargha Enayati
Data naşterii: 3 februarie 1964
Locul naşterii: Germania
Parteneră: Mitra Enayati
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,75 m

Chiar dacă s-a născut în Germania, Dr Wargha Enayati nu este de origine neamţ, ci provine dintr-o familie cu origini iraniene. Chiar şi aşa, are triplă cetăţenie, germană, iraniană şi română. În 1983, acesta a venit pentru prima dată la noi în ţară în 1983, în timpul regimului comunist dictat de Nicolae Ceauşescu şi aici a rămas. Este căsătorit cu Mitra Enayati, alături de care are trei copii.

Câți bani produc afacerile lui Wargha Enayati

Conform datelor financiare extrase de site-ul wall-street.ro, toate afacerile lui Wargha Enayati i-au produs încasări 16.000.000 de euro numai din serviciile medicale premium. Recent, acesta a investit 65.000.000 de euro Enayati Medical City. Din propriul buzunar au venit 44 de milioane de euro, în vreme ce restul banilor au fost obținute de la creditori. La maturitate, orașul medical al juratului de la Imperiul Leilor, va produce 53.000.000 de euro pe an.

Citește și alte CV-uri ale juraților emisiunii Imperiul Leilor
Wargha Enayati
Dan Șucu
Cristina Bâtlan
Sebastian Dobrincu
Dragoș Petrescu