Gabriela Dinu Afaceri 18.12.2022 13:12

Sebastian Dobrincu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, iubită, afaceri, avere – concurent Survivor 2023

Sebastian Dobrincu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, iubită, afaceri, avere - concurent Survivor 2023

Sebastian Dobrincu a fost surpriza celor de la Pro TV pentru ultimul sezon din Imperiul Leilor. S-a născut pe 30 august 1998 în Bucureşti, are 23 de ani, şi a fost cel mai tânăr antreprenor care ia loc la masa juriului acestui show.

Acum, producătorii de la Pro TV s-au gândit la Dobrincu şi pentru cel mai urmărit show, Survivor România, iar Dobrincu va face parte din echipa celor 12 Faimoşi, care vor lupta în Republica Dominicană pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Povestea impresionantă a lui Sebastian Dobrincu, de la Survivor România

Pe scurt, sună cam aşa, s-a lăsat de Universitatea Standford la scurt timp după ce a ajuns în Silicon Valley, acolo unde îşi stabilea sediul companiei. A intrat rapid în top tineri de succes sub 30 de ani realizat de revista Forbes şi este supranumit „Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley”. Toate acestea în condițiile în care a fost exmatricular dintr-un liceu bucureștean.

La cei 23 de ani ai săi, Dobrincu este deja un antreprenor de mare succes, fiind fondatorul Storyheap, platforma care este lider de piaţă în domeniul marketingului digital. În portofoliul său există clienţi mega-celebri precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

Primul contact cu lumea software l-a avut pe vremea când avea doar 11 ani, iar şase ani mai târziu deja se muta în Statele Unite ale Americii. Dobrincu a studiat în afară, dar la el în ţară a fost exmatriculat. Se pare că asta i-a adus doar bine, căci cariera sa a evoluat constant, într-un mod nebănuit.

Sebastian Dobrincu alături de iubita lui, Ioana Ignat
Sebastian Dobrincu alături de iubita lui, Ioana Ignat

Are colaborări la activ cu giganţii precum Facebook sau Apple şi dacă totul pare doar un vis frumos, ei bine nu este. Sebastian Dobrincu are şi o fire artistică, nu e atras doar de cifre şi programare. Tânărul de 23 de ani face bani şi din muzică, fiind un talentat cântăreţ. Are mai multe piese la activ pe piaţă, toate extrem de apreciate.

Sebastian Dobrincu are o relaţie serioasă cu Ioana Ignat, o frumoasă cântăreaţă de la noi din ţară, cu o voce specială şi un timbru deosebit. Cei doi au avut şi perioade în care s-au separat, însă acum îşi petrec sărbătorile împreună.

Tim Cook și Mark Zuckerberg au vrut să-l angajeze

Sebastian Dobrincu spune, într-un interviu, realizat de revista Newmoney, că îi place să lucreze cu tot felul de clienți și nu neapărat doar cu marile corporații. Compania Juratul de la Imperiul leilor spune are contracte de câteva zeci de dolari pe lună cu diferiți creatori de conținut aflați la început de drum, dar lucrează și cu corporații ca Universal Studios sau Facebook pe contracte de peste 10.000 de euro lunar.

Deși are doar 23 de ani, până la această vârstă i-a cunoscut personal pe seful de la Apple Tim Cook și pe gurul rețelelor social Mark Zuckerberg. Primul a încercat să-l angajeze la Apple, iar fondatorul Facebook l-a cunoscut pe când Sebastian Dobrincu avea doar 18 ani.

Sebi Dobrincu, luat la „mişto” de Gheboasă chiar înainte să înceapă Survivor

Pro TV şi-a prezentat cei 12 Faimoşi cu care speră să rupă topurile audienţei, în lupta lor cu cei 12 Războinici, la Survivor România. Prezentaţi cu surle şi trâmbiţe, din spatele unui panou care nu le dezvăluia identitatea, doar umbra corpului, Sebastian Dobrincu şi-a făcut apariţia în platoul emisiunii prezentate de Daniel Pavel şi a declarat ce înseamnă pentru el această participare.

„Ce poate fi mai frumos decât să te autodepășești? Eu asta am căutat toată viața, asta caut în continuare. Poate sună un pic ciudat, dar nu sunt foarte multe lucruri în viață care mă mai mișcă atât de mult. O provocare de genul e binevenită. Sunt extremist: am plecat la 17 ani de acasă, cu ghiozdanul în spate, m-am aruncat în New York, nu cunoștem pe nimeni, nu cunoșteam orașul. Am dormit pe jos, am mâncat de pe o zi pe alta, ce prindeam cu banii pe care îi aveam… E a doua oară când plec din țară și mă duc să fac foamea. Sunt curios să văd cum e să mă deconectez total. Ce poate fi mai frumos decât să te arunci în necunscut?”, a spus Dobrincu, făcând, în acelaşi timp, şi un anunţ deosebit. Dacă va câştiga marele premiu, atunci el îl va dona, asta după ce va dubla chiar el suma:

„Când am aflat că e un premiu în bani, de 100.000 de euro, mi-a dat o motivație în plus. Pentru că vreau să fac din prezența mea o cauză socială. Dacă o să fiu fericitul câștigător, o să dublez suma, o să mai pun 100.000 de euro de la mine și o să-i donez”!

După prezentarea lui Dobrincu, a intrat în scenă şi Gheboasă, care l-a luat imediat la „ochi”: „Eu sunt foarte bine, am un vibe foarte bun, pozitiv, mă inspir în special de la Dorian Popa, se vede după dinţi. Sebi (n.r. Sebastian Dobrincu), am o întrebare, am auzit că te-ai văzut cu Zuckerberg? Data viitoare când te vezi cu el, spune-i că ai dat mâna cu Gheboasă Şmecheroasă, mulţumesc”.

Date Biografice Sebastian Dobrincu: înălțime, greutate, iubită

Nume complet: Sebastian Dobrincu
Data naşterii: 30 august 1998
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Ioana Ignat
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,80 m

Pe Sebastian Dobrincu îl puteţi vedea la luptă din ianuarie 2023, alături de alţi 11 „faimoşi”:  DOC,Gheboasă, Maria Constantin, Ionuţ Iftimoaie, Remus Boroiu, Jorge, Ştefania Stănilă, Bianca Patrichi, Ada Dumitru, Carmen Grebenişan şi Vica Blochina.