Gabriela Dinu Afaceri 06.02.2022 13:12

Sebastian Dobrincu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, iubită, afaceri, avere – Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, iubită, afaceri, avere - Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu este surpriza celor de la Pro TV pentru noul sezon din Imperiul Leilor. S-a născut pe 30 august 1998 în Bucureşti, are 23 de ani, şi este cel mai tânăr antreprenor care ia loc la masa juriului acestui show.

Pe scurt, povestea lui sună cam aşa, s-a lăsat de Universitatea Standfor la scurt timp după ce a ajuns în Silicon Valley, acolo unde îşi stabilea sediul companiei. A intrat rapid în top tineri de succes sub 30 de ani realizat de revista Forbes şi este supranumit „Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley”. Toate acestea în condițiile în care a fost exmatricular dintr-un liceu bucureștean.

Ce scrie în CV-ul lui Sebastian Dobrincu

La cei 23 de ani ai săi, Dobrincu este deja un antreprenor de mare succes, fiind fondatorul Storyheap, platforma care este lider de piaţă în domeniul marketingului digital. În portofoliul său există clienţi mega-celebri precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

Primul contact cu lumea software l-a avut pe vremea când avea doar 11 ani, iar şase ani mai târziu deja se muta în Statele Unite ale Americii. Dobrincu a studiat în afară, dar la el în ţară a fost exmatriculat. Se pare că asta i-a adus doar bine, căci cariera sa a evoluat constant, într-un mod nebănuit.

Date Biografice Sebastian Dobrincu: înălțime, greutate, iubită

Nume complet: Sebastian Dobrincu
Data naşterii: 30 august 1998
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Ioana Ignat
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,80 m

Sebastian Dobrincu alături de iubita lui, Ioana Ignat
Sebastian Dobrincu alături de iubita lui, Ioana Ignat

Are colaborări la activ cu giganţii precum Facebook sau Apple şi dacă totul pare doar un vis frumos, ei bine nu este. Sebastian Dobrincu are şi o fire artistică, nu e atras doar de cifre şi programare. Tânărul de 23 de ani face bani şi din muzică, fiind un talentat cântăreţ. Are mai multe piese la activ pe piaţă, toate extrem de apreciate.

Sebastian Dobrincu are o relaţie serioasă cu Ioana Ignat, o frumoasă cântăreaţă de la noi din ţară, cu o voce specială şi un timbru deosebit. Cei doi au avut şi perioade în care s-au separat, însă acum îşi petrec sărbătorile împreună.

Tim Cook și Mark Zuckerberg au vrut să-l angajeze

Sebastian Dobrincu spune, într-un interviu, realizat de revista Newmoney, că îi place să lucreze cu tot felul de clienți și nu neapărat doar cu marile corporații. Compania Juratul de la Imperiul leilor spune are contracte de câteva zeci de dolari pe lună cu diferiți creatori de conținut aflați la început de drum, dar lucrează și cu corporații ca Universal Studios sau Facebook pe contracte de peste 10.000 de euro lunar.

Deși are doar 23 de ani, până la această vârstă i-a cunoscut personal pe seful de la Apple Tim Cook și pe gurul rețelelor social Mark Zuckerberg. Primul a încercat să-l angajeze la Apple, iar fondatorul Facebook l-a cunoscut pe când Sebastian Dobrincu avea doar 18 ani.

Citește și alte CV-uri ale juraților emisiunii Imperiul Leilor
Wargha Enayati
Dan Șucu
Cristina Bâtlan
Sebastian Dobrincu
Dragoș Petrescu