Ionuț Nițulescu Altceva 12.10.2021 08:22

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au făcut primele declarații despre DIVORȚ, după ce antrenorul ar fi depus actele

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au făcut primele declarații despre DIVORȚ, după ce antrenorul ar fi depus actele

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a depus actele de divorț de Anamaria Prodan (48 de ani), după un mariaj de 13 ani. Fostul cuplu are împreună un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, în vârstă de 13 ani.

Anamaria Prodan, primele declarații despre divorț: „Toată familia este puțin bulversată” „Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit Cancan.ro.

După mesajul publicat de tatăl lui, adolescentul a publicat pe Instagram o fotografie cu el și cu antrenorul în dreptul căreia a scris: „Ai murit pentru mine pentru totdeauna”. Ulterior, Reghe Junior a postat aceeași imagine la story, de această dată cu mesajul: „Ai murit pentru noi forever”. A doua zi, adolescentul a spus că i s-a spart contul de Instagram și că nimic din ceea ce a postat nu i-a aparținut. „Suferă cel mai tare pentru că nu prea își vede tatăl, nu prea poate să dea de el”, a declarat Anamaria Prodan despre reacția fiului ei, în emisiunea „La Măruță”.

„El este tatăl copilului meu, niciodată n-am să vorbesc urât despre tatăl copilului meu, este ca și cum aș vorbit urât despre mine și despre copiii mei. Poate, de-a lungul vieții, am făcut niște greșeli și n-am fost atentă, dar promit că le repar. Cât de mult am să pot, am să lupt ca să nu simtă copiii mei nenorocirea asta, să meargă și să crească demni, exact așa cum i-am învățat, oricât de mari și de grele ar fi nenorocirile”, a mai spus.

Tags: