Gabriela Dinu Știri 16.12.2021 21:59

Anamaria Prodan: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere, afaceri

Anamaria Prodan: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere, afaceri

Anamaria Prodan este un cunoscut agent de jucători din România şi fiica regretatei Ionela Prodan, cântăreaţă de muzică populară.

În prezent, trece printr-un divorţ urât de cel care i-a fost alături în ultimii 18 ani, Laurenţiu Reghecampf. S-a spus despre ea că ar fi avut o idilă cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, după ce au fost surprinşi într-un scandal uriaş după un meci, moment în care impresara i-a aplicat o corecţie fizică şi toate camerele de luat vederi au surprins momentul.

Cine este, de fapt, Anamaria Prodan şi din ce face bani?

Presa a vuit atunci despre presupusa lor legătură, însă Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă.

De 15 ani căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf, acesta i-a spus adio după ce s-a implicat într-o relaţie cu Corina Caciuc, cea care i-ar fi iubită de mai mult timp. Mai mult, noua prezenţă feminină din viaţa antrenorului este gravidă şi urmează să-l facă tată pentru a treia oară la începutul anului care urmează.

Născută pe 17 decembrie 1972 la Snagov, judeţul Ilfov, Anamaria Prodan este realizatoare TV şi, mai nou, patroană de televiziune, după ce a preluat conducerea postului Realitatea TV Sport.

A fost şi preşedinte de club la formaţia CS Buftea, apoi la FC Snagov şi a continuat ca preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj, Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna.

Date Biografice Anamaria Prodan: înălțime, greutate

Nume complet: Anamaria Prodan
Data naşterii: 17 decembrie 1972
Locul naşterii: Snagov
Partener: divorţează de Laurenţiu Reghecampf
Greutate: 55kg
Înălţime: 1,67 m

„Prodanca” este absolventă a liceului „Zoia Kosmodemianskaia” şi a Facultăţii de Drept. Până să îl cunoască pe Laurenţiu Reghecampf, Ana a mai fost căsătorită cu un fost baschetbalist pe nume Tiberiu Dumitrescu. Din căsnicia cu acesta are două fete, pe Sarah şi Rebeca, iar din relaţia cu Reghe are un băiat, pe nume Laurenţiu Jr.

Pe lângă banii pe care îi ia din fotbal, Anamaria Prodan mai strânge avere şi din contractele de imagine, patronatul televiziunii anterior amintite, precum şi din diverse afaceri pe care le derulează de mai mult timp. Chiar dacă este o cunoscută femeie de afaceri, ea spune că cei mai mulţi bani îi are din moştenirea de la mama sa, Ionela Prodan.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Carmen de la Sălciua
Anca Ţurcaşiu