Gabriela Dinu Știri 20.12.2021 07:34

Claudiu Târziu: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Claudiu Târziu: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Claudiu Târziu este senator în Parlamentul României şi un cunoscut jurnalist şi scriitor român. Pe numele său complet Claudiu Richard Târziu, acesta este co-preşedinte al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, alături de George Simion.

Acesta a candidat în 2020 pentru funcţia de primar al Bucureştiului la alegerile locale, fără a avea succes însă.

Cine este, de fapt, Claudiu Târziu?

Până să intre în politică, acesta era recunoscut pentru investigaţiile jurnalisticie şi munca depusă în domeniul presei, precum diverse reportaje şi interviuri şi a scris inclusiv literatură din sfera science fiction.

Din 2005 a fost denumit preşedintele asociaţiei Rost, una cu scop cultural educativ şi social de tip non-guvernamental. Misiunea acestui ONG înfiinţat în 1994 este acela de a ajuta la renaşterea spirituală a românilor din toată lumea.

Claudiu Târziu lansa în 2019 platforma politică ce a făcut valuri în România, dennumită AUR. Conform spuselor acestora, partidul lor are în vizor patru mari piloni din societate, familia, patria, credinţa şi libertatea.

Claudiu Târziu s-a născut pe 20 februarie 1973 la Bacău şi a absolvit în 1991 liceul Anghel Saligny din oraşul natal. A făcut Facultatea de Drept la Iaşi, în perioada 1994 – 1999, după care s-a înscris la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, pe care a finalizat-o în 2007.

Date Biografice Claudiu Târziu: înălțime, greutate

Nume complet: Claudiu Richard Târziu
Data naşterii: 20 februarie 1973
Locul naşterii: Bacău, România
Parteneră: căsătorit cu Adela Ioana Târziu
Greutate: 90 kg
Înălţime: 1,85 m

Primul text în presă a fost „O noapte printre şomeri”, publicat în presa locală din Bacău. Din 1993 şi până în 2001, acesta a fost rând pe rând corespondent, şef al departamentului politic, reporter special, redactor şef ori redactor şef adjunct. În paralel, a colaborat şi cu postul de radio Europa Liberă.

Claudiu Târziu este căsătorit cu Adela Ioana, alături de care are doi copii. Cei patru locuiesc din Bucureşti. Conform declaraţiei de avere, Claudiu Târziu are pe numele său un teren extravila, un apartament în Bucureşti şi o maşină Toyota Rav 4 din 2001. Totodată, acesta are şi un credit în valoare de 134.500 franci elveţieni.

În familia Târziu, banii intră din mai multe părţi, după cum urmează: 15.232 lei pe an salariu pentru servicii de marketing, 67.547 lei pentru servicii de publicistică. Totodată, Adela Ioana Târziu câştigă suma de 16.232 de lei din funcţia de jurist şi administrator al firmei Security Marshall SRL.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles
George Simion