Gabriela Dinu Știri 18.06.2023 10:02

Claudia Pătrășcanu: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, familie

Claudia Pătrășcanu: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, familie

Claudia Pătrăşcanu este o celebră cântăreaţă de la noi din ţară. În prezent are o carieră solo, dar s-a remarcat după ce a făcut parte din trupele Exotic şi Sexxy, alături de Julia Chelaru. Este într-un îndelung proces de divorţ cu afaceristul Gabi Bădălău, alături de care are doi băieţi.

Claudia Pătrăşcanu s-a născut pe 6 octombrie 1978 la Constanţa, în România. În 1998 a păşit pentru prima dată pe o scenă, alături de Andreea Bănică şi Julia Chelaru, alături de care aveau formaţia Exotic. În 2001, Andreea Bănică s-a retras din trupă pentru a forma Blondy, alături de Cristina Rus, iar Claudia şi Julia au devenit Sexxy, formaţie care a rezistat până în 2006.

Ce scrie în CV-ul Claudiei Pătrăşcanu?

Şi-a relansat cariera muzicală în 2011, sub numele de scenă Claudette, iar în prezent a renunţat la acesta şi se recomandă simplu, Claudia Pătrăşcanu.  Pentru un concert aceasta cere suma de 1000 de euro .

Pe 14 februarie 2015, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău şi-au unit destinele, după mai mulţi ani de relaţie. Cântăreaţa s-a mutat în casa afaceristului din Bolintin Vale şi a adus pe lume doi copii, doi băieţi pe nume Gabriel şi Nicolas. Din 2019, cei doi se războiesc prin tribunale, pentru custodia băieţilor şi scandalurile dintre ei au ţinut adesea primele pagini ale tabloidelor.

Date Biografice Claudia Pătrăşcanu: înălțime, greutate

Nume complet: Pătrăşcanu Bădălău Claudia
Data naşterii: 6 octombrie 1978
Locul naşterii: Constanţa, România
Partener: în proces de divorţ
Greutate: 65 kg
Înălţime: 1,72 m

Claudia îl acuză pe tatăl copiilor săi că ar consuma substanţe interzise, iar Bădălău, la rândul lui, face tot posibilul pentru a-i lua tutela celor doi băieţi. Un alt scandal a izbucnit între cei doi, după ce Gabi Bădălău i-ar fi prezentat pe băieţi iubitei sale, Bianca Drăguşanu, iar aceştia au mers acasă şi i-au povestit mamei. Care la rândul ei a fost deranjată de comportamentul vedetei şi până la scandal nu a mai fost decât un pas.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: