Gabriela Dinu Vedete 20.02.2023 17:23

Cristina Rus: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Cristina Rus: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Cristian Rus este o cântăreaţă de muzică dance şi pop din România. S-a născut pe 21 iunie 1981 la Cluj Napoca. A devenit celebră după ce a făcut parte din trupa Blondy, alături de Andreea Bănică şi a mai făcut parte şi din formaţia Sing Sing B. B.

A avut şi o carieră de model, în 2006 chiar a pozat goală complet în revista de profil High Life. Din 2009, aceasta s-a retras din viaţa publică, după ce s-a căsătorit cu Dragoş Bălteanu, unul dintre cei mai bogaţi români. Au împreună doi copii, pe Dragoş şi Cristina Maria.

Cu ce s-a ocupat Cristina Rus înainte de a face muzică

Cristina Rus avea doar 14 ani atunci când a început să colaboreze cu desginerii români cunoscuţi, precum Zina Dumitrescu, Cătălin Botezatu sau Ingrid Vlasov. Era pasionată şi de muzică şi, în paralel, a luat lecţii de canto. A făcut Şcoala de Artă din Cluj, acolo unde a studiat muzica. Şi-a început cariera muzicală în cadrul formaţiei Sing Sing B. B., acolo unde cânta alături de încă doi băieţi.

Adevărata celebritate a cunoscut-o abia după ce a părăsit acest proiect şi a înfiinţat trupa Blondy, alături de Andreea Bănică. Timp de cinci ani, acestea au cucerit publicul masculin şi nu numai, având show-uri şi costume speciale la concerte şi apariţii şi melodii care au stat în topurile muzicale pentru mult timp.

Cum a ajuns celebră Cristina Rus

Cu Blondy, aceasta a lansat albumele „Atat de aproape” 2001, „Atat de aproape” reeditat 2001, „O parte din tine” 2002 şi „Dulce si amar” 2004.

Din 2006, aceasta a ieşit din trupa Blondy şi s-a axat pe crearea unei cariere solo în industria muzicală. În acelaşi an, lansa albumul Viaţa mea. În 2007, aceasta poza în revista dedicată bărbaţilor High Life, o decizie pe care avea să o regrete mai târziu, după cum a povestit în interviurile care au urmat. În acelaşi an, Cristian Rus a participat şi la cel mai iubit show din istoria celor de la Pro TV, şi anume Dansez pentru tine.

S-a născut într-o familie normală din Cluj, mai are o soră, şi s-a mutat în Bucureşti pentru a-şi îndeplini visul, acela de a avea carieră de succes în muzică, ceea ce s-a şi întâmplat. Numai că a pus totul pe hold (mai degrabă pe stop), după ce şi-a cunoscut dragostea vieţii, pe Dragoş Bălteanu, şi nu a mai apărut deloc în spaţiul media. A devenit mamă de trei ori, au împreună o o familie perfectă, formată din două fetiţe şi un băieţel, şi a renunţat la muzică sau la apariţiile TV.

Soţul Cristinei Rus, personaj controversat

În toamna anului trecut, trupa Blondy s-a reunit de dragul vremurilor trecute, în cadrul unei petreceri care a avut loc în Bucureşti. Numai că nu să cânte, ci doar să se bucure de prietenia lor. ”Când a decis să plece de lângă mine mi-a frânt inima. A trecut, am crescut și am ajuns acolo unde ne-am dorit amândouă să fim. Hai că m-am emoționat. Mai vreau”, a povestit Andreea Bănică, după ce s-a fotografiat alături de buna sa prietenă, alături de care a cunoscut succesul în muzică.

Cristina Rus biografie: Vârstă, înălțime

Nume complet: Rus Cristina
Data nașterii: 21 iunie 1981
Locul nașterii: Cluj Napoca, România
Vârstă: 38
Soţ: Dragoş Bălteanu
Copii: Dragoş şi Cristina Maria
Înălțime: 1,75 m
Greutate: 52 de kg

Şi-a lăsat marea pasiune de dragul familiei şi a avut momente când i-a fost foarte greu, mai ales atunci când soţul său a avut grave probleme cu legea. În 2014, Dragoş Bălteanu era arestat şi acuzat de spălare de bani şi manipularea pieţei de capital. În 2015, acesta era eliberat însă şi se întorcea în sânul familiei sale. Mulţi s-au gândit că între cei doi ar urma un divorţ de răsunet, după toate aceste scandaluri, însă dragostea lor a fost mai mare decât orice şi a rezistat intemperiilor.

De când s-a lăsat de muzică, artista a renunţat şi la orice tip de apariţie TV. Pesemne că viaţa cu un miliardar este mai complicată decât s-ar gândi unii, iar Cristina Rus a fost nevoită să facă unele sacrificii pentru a avea linişte în familie. Nu îşi mai câştigă proprii bani, dar fie vorba între noi, nici nu duce lipsă, soţul său fiind unul dintre cei mai bogaţi oameni de la noi din ţară.