Gabriela Dinu Știri 16.04.2022 14:44

Alexia Ţalavutis: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, salariu, familie

Alexia Ţalavutis: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, salariu, familie

Alexia Ţalavutis este o tânără din România, de profesie dansatoare, cântăreaţă, prezentatoare de emisiuni TV şi radio, precum şi actriţă. Este recunoscută publicului larg după rolul avut în serialul Pariu cu viaţa, difuzat la Pro TV, acolo unde a interpretat-o pe Monica Bora.

Totodată, Alexia a făcut parte din Lala Band, trupă care a dat mulţi artişti cunoscuţi din industria românească, precum Alina Eremia, Sore Mihalache, Dorian Popa, Dima Trofim şi alţii.

Cine este, de fapt, Alexia Ţalavutis şi ce scrie în CV-ul ei?

Alexia Ţalavutis s-a născut pe 27 mai 1990, are 31 de ani, şi mulţi spun despre ea că a fost un copil extrem de iute. Căci la vârsta de doar 6 ani ea prezenta propria emisiune TV, una destinată copilaşilor. Pasionată de muzică, blondina cu un look special, fiind creaţă de la mama natură, a urmat cursurile Liceului de muzică George Enescu din Bucureşti, apoi s-a înscris la Facultatea de Teatru, dar şi la Facultatea de Jurnalism. Alexia a luat parte la Festivalul de muzică Di Maiori din Italia, acolo unde i-a fost decernat Premio Assolutto.

După ce au fost finalizate filmările de la Pariu cu viaţa iar trupa Lala Band s-a destrămat, Alexia a intrat într-un con de ummbră şi pentru mult timp nu s-a mai auzit nimic de ea. Şi-a văzut liniştită de relaţia ei, după care şi-a unit detsinele cu bărbatul iubit. Alexia este căsătorită cu Alex Fotea din 2017:

Date Biografice Alexia Ţalavutis: înălțime, greutate

Nume complet: Alexandra Maria Țalavutis
Data naşterii: 27 mai 1990
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: Alex Fotea
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,70 m

„Am făcut patru ani de căsătorie și suntem bine mersi, cum s-ar spune. Nu s-a schimbat nimic în relația noastră, suntem la fel. Mai ales că noi nu ne-am mărit familia, am rămas în continuare doi și atunci dinamica e aceeași”, spune Alexia.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: