Ionuț Nițulescu Vedete 08.02.2022 17:48

Bianca Drăgușanu susține că a fost plătită să spună că are COVID: „Mi s-a oferit o sumă de bani”

Bianca Drăgușanu susține că a fost plătită să spună că are COVID:

Bianca Drăgușanu a pus pe jar România, după ce a declarat că ar fi fost ofertată să spună că are COVID. Totodată, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că această practică este des întâlnită printre vedete.

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus au apărut speculații cu privire la faptul că vedetele din România sunt plătite pentru a spune că au coronavirus. Andreea Esca, Vlăduța Lupău sau Virgil Ianțu sunt doar câteva nume sonore care au fost infectate cu COVID și pe care mulți i-au acuzat că au primit bani pentru a spune acest lucru public.

Bianca Drăgușanu, plătită pentru a declara că are COVID?

Toți au negat zvonurile apărute, însă Bianca Drăgușanu face acum acuzații grave. Fosta soție a lui Alex Bodi a declarat la România TV că i s-a oferit și ei o sumă de bani pentru a anunța public că are COVID -19, considerând totodată reacțiile autorităților „exagerate”. Nu a spus despre ce sumă este vorba și nici cine i-a făcut această ofertă.

“Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred. Autorităţile cam exagerează cu restricţiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, a declarat Bianca Drăguşanu, potrivit România TV.

Citește și: Vlăduța Lupău, acuzată că s-a infectat cu COVID pentru bani: „Îmi vine să o iau razna”

Petrecere cu vedete în pandemie

Declarațiile vin după ce în spațiul public au apărut mai multe informații cu privire la faptul că blondina a participat la o petrecere alături de Adrian Minune, lucru interzis în această perioadă. Mai mult, ea ar fi fost amendată pentru nerespectarea restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID.

Chiar ea a publicat mai multe fotografii din timpul petrecerii pe rețelele de socializare, aproape de miezul nopții, însă acum neagă totul:

„Eu eram deja acasă la orele 23, nu am luat nicio amendă. Eu, pe conturile mele de socializare, fac postări la orice oră, asta nu înseamnă că se şi întâmplă în acele momente. În localul în care am fost eu, se respectau regulile. Între masa noastră şi masa celorlalţi, era o masă liberă”, a precizat vedeta.