Gabriela Dinu Știri 17.01.2022 19:12

Cine este Mădălin Feraru: CV, vârstă, avere, ocupație, familie, cazier

Cine este Mădălin Feraru: CV, vârstă, avere, ocupație, familie, cazier

Mădălin Feraru este un personaj controversat din spaţiul online românesc. S-a născut pe 7 septembrie 1986, are 35 de ani şi locuieşte în Bucureşti dintotdeauna.

Se declară un luptător convins, de aceea citatul după care se ghidează în viaţă este „Ceea ce azi pare imposibil, mâine poate însemna totul”.

Cine este şi cu ce se ocupă Mădălin Feraru?

Este cunoscut din YouTube şi Social Media, are o mulţime de urmăritori pe Tik Tok, pe care îi amuză cu filmuleţele pe care le postează. Chiar dacă nu sunt din cele mai ortodoxe, adică se filmează înjurând diverse persoane din acelaşi spaţiu virtual şi stârneşte amuzamentul utilizatorilor. De Feraru toată lumea ştie că are cazier, dar nu mulţi ştiu şi de ce.

„Toată lumea mă asociază cu lumea interlopă. Într-adevăr, am foarte multe cunoştinţe, provenind din stradă. În iarna anului trecut, s-a făcut un an de când am fost săltat de autorităţi, în baza unor lucruri… Soţia mea era gravidă, ea m-a acceptat aşa cum eram, nu eram responsabil şi îi era greu să îmi impună ceva. La un moment dat mi-a spus, o singură dată îţi cer şi eu ceva, Mădă, gata, ajunge. Suntem o familie. Am devenit tată şi am zis că nu mai e timpul meu, nu mai are rost. Şi automat, a trebuit să fac ceva. Îmi spuneam prietenii, fă un copil, că ţi se va schimba viaţa. Atunci am realizat că aveau dreptate”, a povestit Mădălin Feraru în podcastul lui Liviu Guţă.

Date Biografice Mădălin Feraru: înălțime, greutate

Nume complet: Feraru Vasile Mădălin
Data naşterii: 7 septembrie 1986
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: căsătorit
Greutate: 85 kg
Înălţime: 1,70 m

Pe numele său real Mădălin Vasile Feraru, acesta a fost condamnat la închisoare cu suspendare şi la 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce au şicanat şi lovit în trafic un motociclist, despre care nu ştiau că este un poliţist din trupele speciale, fost luptător în galele K1 şi Kosovo.

Momentul la care se referă în podcastul lui Guţă este acela în care soţia l-a tras de mânecă şi „l-a potolit”. De atunci spune că s-a apucat de YouTube şi Tik Tok şi se şine departe de scandaluri de dragul familiei pe care o are.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: