Gabriela Dinu Știri 22.11.2021 17:22

Câți bani fac din Youtube componenții trupei Noaptea Târziu, Cuza, Cucu și Emi

Câți bani fac din Youtube componenții trupei Noaptea Târziu, Cuza, Cucu și Emi

Noaptea Târziu este o formaţie de parodie muzicală, formată din trei componenţi. Îşi spun Cuza, Emi şi Cucu iar primii doi sunt angrenaţi în prezent în competiţia Asia Express de la Antena 1.

Pe lângă banii pe care îi încasează de la trustul Intact, cei de la Noaptea Târziu fac bani frumoşi şi din YouTube, graţie vizualizărilor pe care le au melodiile lor.

Cuza, Emi şi Cucu de la Noaptea Târziu, bani din YouTube

Conform site-ului de specialitate socialblade.com, formaţia Noaptea Târziu are venituri lunare estimate la sume cuprinse între 900 şi 13.900 de dolari. Conform aceleiaşi surse, câştigurile anuale doar din YouTube ale lui Emi, Cuza şi Cucu se ridică la 10.000 – 166.000 de dolari, ceea ce nu este absolut deloc de neglijat, din contră.

Aceste venituri se calculează în funcţie de vizualizările pe care un clip sau mai multe le are pe Youtube şi cifrele nu sunt deloc „umflate”. Căci prin videoclipul cu care s-au lansat, „Sunt un cocalar”, au spart orice record din online, fiind cel mai vizionat videoclip de pe YouTube din ultimii 10 ani.

Cine sunt, de fapt, Emi, Cucu şi Cuza?

Despre cei trei băieţi simpatici de la Noaptea Târziu se ştie că sunt toţi trei din Timişoara, iar numele lor reale sunt Adrian Popescu (Cuza), Horaţiu Cuc (Cucu) şi Emanuel Popescu (Emi).

Au absolvit facultăţi diferite, de medicină, filologie şi sport, dar s-au cunoscut în 2016 şi împreună au revoluţionat online-ul românesc. Melodia lor cea mai celebră este „Sunt un cocalar”, care este o parodie după melodia „Tranquilla”, a lui J Balvin.

Citeşte şi:
Cine sunt, de fapt, componenții trupei Noaptea Târziu: Cuza, Cucu și Emi
Când apare la cinematografe John Wick 4. Keanu Reeves a început deja filmările

În prezent, Emi şi Cuza, se luptă pentru marele premiu în Asia Express. Emisiunea a fost deja filmată vara trecută şi s-a aflat deja, pe surse, care ar fi câştigătorii. În marea finală au ajuns două echipe, Emi şi Cuza, care s-au confruntat cu Mihai Petre şi Elvira. Soţii Petre ar fi cei care ar fi pus mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro.