Gabriela Dinu Știri 04.01.2022 07:41

Alex de la Orăștie: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soție, copii, afaceri, salariu

Alex de la Orăștie: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soție, copii, afaceri, salariu

Alex de la Orăştie este un cântăreţ de muzică de petrecere din noul val. Numele său complet este Moceanu Alexandru şi s-a născut pe 14 februarie 1988, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, şi va împlini în curând 33 de ani.

S-a născut în satul Pricaz, la doar doi kilometri de Orăştie, oraş care îi dă şi numele de scenă.

Cine este, de fapt, Alex de la Orăştie?

Atunci când vorbeşte despre el, Alex de la Orăştie se recomandă ca un om simplu, pasionat de animale: „Sunt un om bun, îmi plac animalele, florile, dacă toată ziua o am liberă mă plimb cu prietenii sau îmi scot la plimbare căţeluşa mea, Alexa, pe care am primit-o cadou de la Florin Peşte”.

Este fanul ciorbelor şi nu se sfieşte să îşi recunoască etnia: „Sunt de etnie romă, adică ţigan. Sunt mândru de ceea ce sunt şi nu voi ascunde acest lucru niciodată. Am o familie măricică, suntem 5 fraţi căsătoriţi. Eu stau cu părinţii, căci sunt mezinul casei. Vreau să vă mai spun despre mine că sunt un om modest, ştiu să împart o pâine cu cel de lângă mine, doar am crescut 5 fraţi”.

S-a născut în apropiere de Hunedoara şi are şi origini ucrainiene. Provine dintr-o familie cu tradiţie în muzică şi spune că de la părinţii săi a moştenit talentul care l-a făcut apreciat în toată România.

Date Biografice Alex de la Orăştie: înălțime, greutate

Nume complet: Moceanu Alexandru
Data naşterii: 14 februarie 1988
Locul naşterii: Orăştie, Hunedoara
Parteneră: singur
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,77 m

A fost ajutat de impresarul maneliştilor, Florin Peşte, să se apuce de muzică, după cum se regăseşte în povestea de pe site-ul lui Alex de la Orăştie: „Îl suna aproape în fiecare zi şi îl punea să-i mai cânte puţin, impresionat de talentul lui. După numai o săptămână, dat fiind faptul că familia lui nu este foarte înstărită, Florin Peşte l-a ajutat să ajungă la studioul de înregistrări din Drăgăşani, iar în 8 luni de zile a rupt inimile fanilor cu vocea lui caldă, spărgând topurile încă de la prima piesă, apărută în 2008, alături de Laura”.

Tariful lui Alex de la Orăştie este de 3.000 de euro pentru un concert. Ajuns la vârsta de 33 de ani, Alex de la Orăştie este necăsătorit şi nu are copii.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

TJ Miles
George Simion
Roxana Ciuhulescu
Robert Niţă
Dan Bursuc