Ioana Filipescu Vedete 27.04.2022 13:25

Cătălina Bobonete: CV, vârstă, înălțime, biografie, studii, venituri

Cătălina Bobonete: CV, vârstă, înălțime, biografie, studii, venituri

Mihai Bobonete este un nume cunoscut deja în showbiz, iar celebru avea să ajungă grație serialului ”Las Fierbinți”. Mult mai puțin cunoscută este soția lui, Cătălina, alături de care duce o căsnicie de aproape 20 de ani.

Cine este Cătălina Bobonete? Ce studii are, înălțime, vârstă, ce venituri are și din ce le face?

Cătălina Bobonete, cucerită de actor pe băncile școlii

Celebrul actor Mihai Bobonete are o căsnicie stabilă, începută în 2003, atunci când s-a cununat civil cu Cătălina. Dar pe cei doi îi leagă o relație de aproximativ 25 de ani, de când erau pe băncile școlii. Au doi copii minunați împreună, Octavian și Maria, de 11, respectiv 5 ani.

Cum avea s-o cunoască Mihai Bobonete pe femeia care-i devenea soție? Chiar actorul a povestit tot. „Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Și uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună.

Așa că… am și uitat cum am cucerit-o. Nunta efectiv am făcut-o în 2018, dar a durat că a trebuit să mă conving, știi… 25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc! (…) Am o relație destul de bună cu copiii, nevasta mă iubește, eu o iubesc pe ea așa că suntem fericiți”, a declarat actorul.

Cătălina și Mihai Bobonete s-au căsătorit în anul 2003

Date biografice Cătălina Bobonete: înălțime, greutate

Nume complet: Cătălina Bobonete

Data naşterii: 1982

Locul nașterii: Craiova

Vârsta: 39 de ani

Partener: Mihai Bobonete, soț

Copii: Octavian și Maria

Înălţime: 1,73 m

Greutate: 60 de kg

Cătălina Bobonete: studii, venituri

Soția lui Mihai Bobonete este o prezență discretă, rare fiind ocaziile în care am văzut-o la brațul actorului la evenimente mondene. Deși scumpă la vedere, aceasta reușește să suprindă prin frumusețe și naturalețe de fiecare dată.

Cătălina a absolvit Facultatea de Psihologie, însă a optat să profeseze în alt domeniu. Acum este make-up artist, meserie care îi aduce multe satisfacții, dar și bani.

 

Cătălina și Mihai Bobonete, cariere și viață de familie

Mihai Bibonete și Cătălina, soția lui, reușesc să îmbine perfect cariera cu viața de familie. Actorul excplica secretul fericirii. „Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place și iau și bani pentru asta. Lumea nu știe că filmăm pentru serial 10 luni /an, 10 ore/zi și că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc.

Îmi amintesc cum într-o seară venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin fața mea și o întreb pe soție: De când merge Maria? Astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră și nu se mai întorc niciodată.

Muncind 10 luni din 12 la serialul ai toate șansele să fii celebru, dacă ți-ar mai rămâne și timp. Or, la mine, ce rămâne din timp îl dau familiei.

Am doi copii, care au crescut, sunt un tată cu normă întreagă, deci nu am apucat să mă schimb prea mult.

Vacanțele mele sunt aceleași ca ale oricărui român cu venit mediu, adică merg în fiecare vară în Grecia și pe la noi, la mare. Nu am ajuns în Miami.

Nu am fost vreun calic, dar nici nu am strâns vreo avere. Am avut perioade în care am văzut ce înseamnă foarte mulți bani. Nu mi-au luat mințile și nici nu mi-a plăcut prea tare”, avea să dezvăluie Mihai Bobonete.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru