Gabriela Dinu Vedete 08.10.2022 21:21

Asiana Peng: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, iubiti

Asiana Peng: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, iubiti

Asiana Peng este o fostă gimnastă, în vârstă de 22 de ani În prezent, aceasta se iubeşte cu fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din prima căsătorie a antrenorului, Luca.

În trecut, Asiana a participat la emisiunea tip concurs Survivor România, pe vremea când era difuzată la Kanal D. Asiana Peng a fost implicată într-un scandal în 2015, atunci când mama sa, Silvana, i-a denunţat pe Octavian Bellu şi Mariana Bitang şi Federaţia de Gimnastică pentru abuz în serviciu.

Cine este, de fapt, Asiana Peng şi ce scrie în CV-ul ei?

Femeia nu s-a oprit aici şi a mers inclusiv la Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării, acuzând rele tratamente asupra fiicei sale şi rasism. Asiana a pierdut astfel participarea la Rio 2016, după procesul început de familia sa.

„Fiica mea a trebuit să-şi abandoneze lotul şi să înţeleagă că nu poate reprezenta ţara în competiţiile internaţionale din 2016 din cauza rasismului din Federaţia Română de Gimnastică şi angajaţii acesteia. Am resimţit discriminarea timp de trei ani….. Copilul meu a fost supus la lucruri care nu se fac. După relaxarea muşchilor prin metoda ‘butoi cu gheaţă’, mi-a silit copilul să-şi pună sacii cu nisip pe picioare şi să facă nu ştiu câte ture de sală în alergare care nu duce altceva decât la ruperea muşchilor…”, spunea Silvana Peng în urmă cu câţiva ani.

Cariera Asianei Peng a fost frântă din cauza acelui proces, după ce oficialii Federaţiei au înlăturat-o din lotul olimpic. În prezent, în viaţa fostei gimnaste s-a inoculat un băiat cunoscut, iar mama ei a intervenit din nou cu declaraţii în presă şi chiar s-a iscat un scandal uriaş.

Date Biografice Peng Asiana: înălțime, greutate

Nume complet: Asiana Peng
Data naşterii: 21 ianuarie 2000
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: Luca Reghecampf
Înălţime: 1,57
Greutate: 50 kg

După ce Asiana a fost cerută în căsătorie de Luca Reghecampf, Silvana a luat foc şi a început să trimite mesaje dure familiei Reghecampf:

„Problemele tale de sănătate, Luca dragă, nu-ți permit a o lăsa pe Asiana să vină acasă? Ia-ți, dragă copile, pflegerin și escortă și șofer și bucătărasă și damă de companie etc… zic”. În cele din urmă, apele s-au liniştit iar Asiana locuieşte alături de Luca.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Simona Ţăranu
Sorin Constantinescu
Emilian
Ion Creangă