Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:52

Anca Serea: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Anca Serea: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Anca Serea este prezentatoarea ştirilor din sport de la Prima TV. Nu este pentru prima dată când ocupă acest post, deoarece a mai colaborat cu acelaşi post şi în trecut. Are 40 de ani şi este căsătorită cu Adrian Sînă, fostul component al trupei Akcent.

Anca Serea s-a născut pe 2 februarie 1981, în Tecuci. S-a mutat la Bucureşti pe timpul studenţiei, unde a urmat cursurile Facultăţii de Management şi Administraţie Publică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. S-a specializat apoi în domeniu, cu un master în Management.

CV Anca Sînă Serea. Unde a mai lucrat până să ajungă la Prima TV?

Chiar dacă atunci când era mică se visa învăţătoare, deoarece adora copiii, nu a ajuns să facă asta. Nu pentru bani, ci de dragul familiei, căci a ajuns în prezent să aibă 6 copii şi nici nu are de gând să se oprească aici. Şi-a creat propria „clasă” chiar acasă.

Cu o frumuseţe de invidiat, pe când avea 18 ani a participat la concursul Elite Model Look, pe care l-a şi câştigat. A debutat în televiziune câţiva ani mai târziu, chiar la Prima TV, acolo unde este şi acum. Conform ŞTIRI DIRECTE, Anca are un salariu extrem de mic, primind doat 5.000 de lei. După numeroase castinguri, după cum chiar ea a recunoscut, a primit rolul de prezentatoare a ştirilor din sport. A mai participat şi în alte show-uri de divertisment, a prezentat şi rubrica meteo la postul Naţional TV.

Dacă vă întrebaţi ce dimensiuni are Anca Serea, ei bine aflaţi că la vârsta de 40 de ani este ca trasă prin inel! Are 1.77 m înălţime şi 52 de kilograme, chiar dacă a adus pe lume mai mulţi copii. Graţie trăsăturilor genetice, dar şi a ambiţiei, şi-a revenit miraculos după fiecare sarcină, chiar şi după ce a trecut de vârsta de 30 de ani,

Date Biografice Dorian Popa: înălțime, greutate

Nume complet: Anca Sînă Serea
Data naşterii: 2 februarie 1981
Locul naşterii: Tecuci
Parteneră: Adrian Sînă
Greutate: 52 kg
Înălţime: 1,77 m

Anca Serea nu are o avere uriaşă, însă a moştenit o sumă importantă după moartea primului soţ, Filip Poplingher, mort de leucemie. Din căsnicia cu acesta au rezultat şi doi copii, pe David şi Sarah. Din a doua căsătorie, cea cu Adi Sînă, mai are patru copii, pe Noah, Ava, Moise şi Leeah.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Mohammad Murad
Pavel Bartoş
Cătălin Măruţă
Andra Măruţă
Andi Moisescu