Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:53

EXCLUSIV. Ce salariu are Anca Serea la Prima TV

EXCLUSIV. Ce salariu are Anca Serea la Prima TV

Anca Sînă Serea este una dintre celebrităţile de la noi extrem de apreciate. Soţia lui Adi Sînă este o mamă devotată, ce creşte şase copii şi recent a acceptat o provocare uriaşă, aceea de a prezenta ştirile din sport la Prima TV.

Datoriile la ANAF şi problemele financiare cu care s-au confruntat din cauza lipsei de concerte a lui Adi Sînă pe vreme de pandemie nu i-au afectat prea tare. Căci resursele lor sunt bine păstrate, având în vedere provocarea la care s-au înhămat şi faptul că trebuie să le ofere un trai decent tuturor celor şase copii.

Ce salariu încasează Anca Sînă  Serea la Prima TV?

De aceea, nici nu a cerut un salariu mare de la Prima TV pentru a prezenta ştirile din sport, din cadrul noului jurnal. Conform surselor ŞTIRI DIRECTE, Anca Serea încasează lunar o remuneraţie mai mult simbolică decât consistentă şi anume…5.000 de lei lunar, adică o 1.000 de euro. Spre deosebire de colegii săi de la alte posturi TV, suma este extrem de mică, însă Anca Serea a acceptat această provocare de dragul expunerii mai degrabă decât de dragul banilor.

“Mă bucur că am şansa de a lucra într-un domeniu care mi-a placut dintotdeauna. Am simţit că mă aflu în locul potrivit, încă de la primele probe. În plus, sunt fascinata de tot ce ţine de munca în redacţie, nu doar de pupitrul ştirilor şi îmi doresc foarte mult ca telespectatorii să prefere Focus Sport”, spune Anca despre job-ul pe care îl are acum, la Prima TV.

Cum a devenit celebră Anca Serea?

Meseria sa de bază nu este de om de televiziune. Ajunsă la 40 de ani, Anca a fost un model de succes, care s-a făcut remarcată după ce a câştigat concursul Elite Model Look. Absolventă a Facultăţii de Management, mărturisea că a fost atrasă de televiziune încă din studenţie şi acum îşi trăieşte din nou visul, căci nu este pentru prima dată când se află la pupitrul ştirilor de la Prima.