Gabriela Dinu Știri 02.03.2023 09:54

Mădălin Ionescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Mădălin Ionescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Mădălin Ionescu este un jurnalist român, fost prezentator TV, cu o experienţă de aproximativ 20 de în domeniu.

Mădălin Ionescu s-a născut pe 23 august 1970 în judeţul Argeş. Are 50 de ani şi cei mai mulţi ani din carieră i-a petrecut la Kanal D, acolo unde a prezentat emisiunea Wowbiz, alături de Andreea Mantea.

Cu ce se ocupă acum Mădălin Ionescu, după ce s-a lăsat de televiziune

În 2019 s-a lăsat de televiziune şi a început să creeze content pe internet, realizând diverse talk-show-uri pe paginile sale de Instagram ori Facebook. Radar de Media l-a premiat în 2015, fiind numit cea mai sexy vedetă masculină a anului.

În prezent este căsătorit cu Cristina Şişcanu, alături de care are o fetiţă pe nume Petra. Doar că prezentatoarea TV nu a fost prima dragoste a jurnalistului. În perioada 1997 – 2011, Mădălin Ionescu a fost căsătorit cu Mihaela Coşerariu. Din iubirea lor au rezultat doi copii, o fată şi un băiat.

Filip are 17 ani şi, din păcate, suferă de tulburări grave neurologice. De aceea, Mădălin Ionescu a decis să renunţe la viaţa în TV şi s-a dedicat online-ului, pentru a-şi putea petrece mai mult timp în compania băiatului său. Fata este mai mare, are 23 de ani şi se numeşte Ştefania.

Cum s-a cuplat Cristina Şişcanu cu Mădălin Ionescu?

Pe vremea când Mădălin Ionescu lucra la Antena 1 şi prezenta emisiunea Acces direct acesta avea o asistentă sexy şi o soţie cu familie acasă. Mult timp, gurile rele au spus că între realizatorul emisiunii şi asistenta sa există ceva mai mult decât o relaţie pur profesională, iar cei doi au refuzat să recunoască.

Date Biografice Mădălin Ionescu: înălțime, greutate

Nume complet: Ionescu Augustin Mădălin
Data naşterii: 23 august 1970
Locul naşterii: Argeş
Partener: Cristina Şişcanu
Înălţime: 1,82 m
Greutate: 85 kg

Asta până în ziua în care nu au mai avut încotro, Ionescu divorţa şi făcea publică relaţia pe care o avea cu Cristina Şişcanu. Nici Cristina nu era singură, ci era cuplată cu afaceristul George Papari, un bun prieten al lui Mădălin Ionescu.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Viorica de la Clejani
Ramona Păuleanu
Eva Kent
Mircea Nebunu