Gabriela Dinu Știri 02.03.2023 09:55

Andreea Mantea: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Andreea Mantea: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Andreea Mantea face parte din categoria celor mai apreciate prezentatoare TV. Este născută pe 20 septembrie 1986 în Bucureşti şi este absolventă a Facultăţii de Relaţii Economice Interne şi Internaţionale.

S-a făcut remarcată prin pictorialele incendiare în revistele destinate bărbaţilor, precum ProMotor ori Playboy. Adevărata sa ascensiune a pornit după ce a fost desemnată cea mai sexy „fată de la pagina 5”, rubrica celebră din ziarul Libertatea. De aici s-au lansat multe dintre vedetele din showbiz-ul autohton.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul Andreei Mantea?

În 2009, Andreea Mantea ajungea protagonista unui pictorial pentru calendarul Playboy, care s-a realizat chiar acasă la Hugh Hefner. Are o înălţime de 1.70 m şi până să aibă probleme cântărea 51 de kilograme. În prezent, suferă de o tulburare de sănătate şi s-a îngrăşat considerabil. Dimensiunile sale erau pe vremea tinereţii sale aproape de perfecţiune, măsurând 91-61-90.

Primul job a fost de picoliţă şi nu i-a fost niciodată ruşine cu asta. O clientă a convins-o că poate deveni model şi uşor, uşor şi-a făcut curaj. În 2005 intra şi în televiziune, devenind reporter la Kiss TV, după care s-a angajat ca asistentă la Neatza cu Răzvan şi Dani de la Antena 1.

A mai fost apoi protagonista emisiunilor Noaptea erorilor, Din dragoste, Tombola câştigătorilor (TVR 2), iar în 2015 revenea la Antene. Devenea Burlăciţa şi se cupla cu Cristi Mitrea, unul dintre concurenţi. Acesta i-a dăruit un băieţel pe nume David, după care s-au despărţit.

Date Biografice Andreea Mantea: înălțime, greutate

Nume complet: Andreea Mantea
Data naşterii: 20 septembrie 1986
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Valeriu Floricel
Înălţime: 1,70 m
Greutate: 51 kg

Andreea Mantea s-a mai iubit şi cu Ştefan Stan, câştigătorul emisiunii Vocea României de la Pro TV. A mai prezentat emisiunile Burlacul, Mireasă pentru fiul meu la Antenă, după care s-a mutat la Kanal D. A prezentat Wowbiz, Se strigă darul, Te vreau lângă mine, Puterea Dragostei şi în prezent are emisiunea Trăiri cu Andreea Mantea, în care participă inclusiv băieţelul său.

În prezent, Andreea Mantea se iubeşte cu un producător de la Kanal D, pe care timp de 5 ani a reuşit să-l ţină secret. Asta până când fostul său iubit, Cristi Mitrea, a participat la podcast-ul lui Cătălin Măruţă şi a dat în vileag tot. Numele său este Valeriu Floricel şi este chiar producătorul emisiunii Se strigă darul, de la Kanal D.

Nu se ştie încă la ce cote a ajuns averea Andreei Mantea, dar putem băga mâna în foc că este una considerabilă. Mai ales când salariul ei lunar de la Kanal D se ridică la suma de 20.000 de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Anca Suciu
Mihaela Cozmolici
Teodora Tompea
Mircea Nebunu