Gabriela Dinu Știri 19.04.2023 10:43

Oana Roman: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Oana Roman: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Oana Roman este un personaj cunoscut din showbiz-ul autohton, PR de meserie şi realizatoare de emisiuni TV. Este fiica lui Petre Roman, fostul premier al României.

S-a născut pe 13 aprilie 1976 şi este absolventă a Şcolii Centrale din Bucureşti, precum şi a unui program de şcolarizare la Sorbona, pe care l-a finalizat în 1998.

Ce scrie în CV-ul Oanei Roman?

Este vorba despre Școala de Înalte Studii în științele informației și comunicării – CELSA, acolo unde a fost şefă de promoţie. Oana Roman se laudă cu nota de absolvire a programului său de masterat, obţinând un punctaj de 17,5 din 20 posibil.

A prezentat mai multe emisiuni, precum Drept la ţintă (Kanal D), ori Star salvator de la Antena Stars.

Oana Roman s-a născut la Bucureşti, într-o familie celebră. Tatăl său este Petre Roman, iar mama sa Mioara Roman. Părinţii ei sunt divorţaţi, iar tatăl şi-a refăcut viaţa. Mai are o soră, pe nume Catinca Roman, cu care nu a fost tot timpul în relaţii bune.

A fost căsătorită cu Marius Elisei în perioada 2014-2021, cu care are o fetiţă pe nume Isabela. Cuplul a divorţat anul acesta, după care au decis să îşi mai dea o şansă şi totul pare să fie pe roze.

Date Biografice Oana Roman: înălțime, greutate
Nume complet: Roman Oana
Data naşterii: 13 aprilie 1976
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Marius Elisei
Înălţime: 1,74 m
Greutate: 75 kg

Oana Roman a intrat şi în lumea afacerilor, dezvoltând un business alături de Marius Elisei. Cei doi vând haine online, pe care Oana le promovează pe contul său de Instagram. Odată cu explozia din online, şi Oana Roman a căpătat notorietate pe reţelele de socializare şi este văzută de mulţi ca un influencer de succes.

A fost luată în colimator de Oana Zăvoranu, cu care duce inclusiv un război în instanţă, după ce fosta soţie a lui Pepe a criticat-o în termeni extremi de duri în emisiunea sa din online.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Leo de la Strehaia
Mădălin Ionescu
Zanni
Andreea Mantea
Andreea Raicu