Gabriela Dinu Știri 19.04.2023 10:43

Andreea Raicu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Andreea Raicu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Andreea Raicu este o cunoscută vedetă de televiziune din România, care a devenit celebră graţie carierei sale în modeling.

Andreea Raicu s-a născut pe 18 iulie 1977, în Bucureşti, şi a urmat cursurile Liceului Economic Virgil Madgearu, apoi s-a reprofilat şi a absolvit Facultatea de Limbi Străine, din cadrul Universităţii Bucureşti. A câştigat câteva competiţii importante din acest domeniu, apoi a fost cooptată în proiecte majore de televiziune, precum Big Brother sau Megastar.

Unde a lucrat Andreea Raicu de-a lungul carierei şi ce scrie în CV-ul ei?

În 1996, Andreea Raicu avea să câştige concursurile Elite Model Look şi Best Elegance, iar un an mai târziu ajungea prezentatoare în Pro TV. A prezentat emisiunile „Ora 7, Bună dimineaţa” în perioada 1996-1997 şi în 2000 ajungea la Prima TV, acolo unde a moderat diverse emisiuni precum Reuniune de clasă, Stil şi etc.

Stilul său vestimentar este extrem de aprecat şi chiar este considerată ca fiind un adevărat fashion icon la noi în ţară. A lucrat în modeling nu doar ca model, ci şi ca stilist pentru o varietate de reviste de fashion şi chiar a lansat câteva colecţii de modă.

Andreea Raicu a fost redactor de modă la revista Viva în perioada 1999-2005, precum şi la Look, în perioada 2006-2008. A urmat Jurnalul Naţional în perioada 2002-2003, acolo unde a avut rubrica Interzis bărbaţilor.

Date Biografice Andreea Raicu: înălțime, greutate

Nume complet: Raicu Andreea
Data naşterii: 18 iulie 1977
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: singură
Înălţime: 1,75 m
Greutate: 57 kg

A debutat şi în industria filmului în 2009, după ce a primit rolul principal în serialul Efect 30, produs de Prima TV.

Domeniul de activitate al Andreei Raicu se extinde în 2012 şi cu lansarea cărţii Mănâncă şi arată bine! În 2014 iese din televiziune şi se dedică proiectelor personale. Averea sa nu este cunoscută, însă este de aşteptat ca aceasta să fie una considerabilă.

A mai avut apariţii episodice în diverse emisiuni, ultima dintre ele fiind chiar în primăvara acestui an, când a prezentat emisiunea „La Măruţă”, alături de Horia Brenciu. Vorbim de perioada în care gazda show-ului de la Pro TV a fost infectat cu noul coronavirus şi a stat acasă, în carantină, urmând şi tratament de specialitate.

Ajunsă la 44 de ani, Andreea Raicu este necăsătorită. S-a iubit, în schimb, cu mai mulţi bărbaţi celebri, precum Cristi Chivu, Tudor Chirilă, Tudor Vasile, ori Horia Tecău.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Leo de la Strehaia
Mădălin Ionescu
Zanni
Andreea Mantea