Gabriela Dinu Știri 06.04.2023 10:10

Anca Suciu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Anca Suciu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Anca Suciu este specialistul în politică de la Digi 24 şi este recunoscută în presa românească pentru cearta aprigă avută cu Liviu Dragnea.

S-a născut la Reghin şi a copilărit acolo, după care s-a mutat la Cluj pentru a studia. A Absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii Babeş – Bolyai din Cluj.

Unde a mai lucrat Anca Suciu până să vină la Digi 24

Primul job l-a avut la Târgu Mureş, unde a lucrat ca reporter, prezentatoare de ştiri şi prezentatoare a emisiunii matinale de la Prima TV, în perioada septembrie 2007 – martie 2008.

Din aprilie 2008 a făcut pasul către staţia regională de la Târgu Mureş de la Realitatea TV, unde a fost atât reporter, cât şi prezentatoare de ştiri. Totul a durat până în primăvara anului 2011, atunci când a decis să se mute la Bucureşti de dragul ofertei de la staţia centrală Prima TV.

A lucrat acolo ca reporter pe domeniile social şi politic în perioada aprilie 2011 – octombrie 2014, când s-a mutat la Digi 24. Primul job din trustul RCS & RDS a fost ca reporter de ştiri, iar din 2020 a primit postul de moderatoare a emisiunii Studio Politic, pe care o prezintă şi în ziua de azi.

Date Biografice Anca Suciu: înălțime, greutate

Nume complet: Suciu Anca
Data naşterii: 1989
Locul naşterii: Reghin
Partener: singură
Înălţime: 1,73 m
Greutate: 55 kg

Conform surselor din Digi, Anca Suciu ar primi lunar un salariu în valoare de 4.000 de euro pentru munca prestată în trust. Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 15:00 şi sunt discutate cele mai arzătoare subiecte ale zilei din politica românească.

„Împreună cu Ionuț Nacu, producătorul emisiunii, încercăm să punem politicienii față în față cu efectele pe care le au acțiunile lor, față în față cu oamenii”, spune Anca Suciu despre emisiunea pe care o moderează cu succes de un an şi jumătate.

Anca Suciu este născută pe 28 august 1989 şi este necăsătorită. Şi-a ţinut viaţa personală departe de ochii curioşilor, cărora nu le-a arătat niciodată persoana cu care a avut o relaţie.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ioana Ciurlea
Cătălin Petre
Cătălin Nunu
Alexandra Albu