Gabriela Dinu Știri 06.04.2023 10:10

Mihaela Cozmolici: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Mihaela Cozmolici: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Mihaela Cozmolici este prezentatoare a ştirilor din meteo de la Digi 24. Este o prezenţă veche în televiziunea românească, după ce a fost pentru mai mulţi ani VJ la celebrul post de muzică U TV.

Este dublă absolventă a Universităţii din Bucureşti, după ce a terminat atât Facultatea de Litere, cât şi Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, fiind pasionată de televiziune şi scris.

Cine este, de fapt, Mihaela Cozmolici?

În urmă cu mai bine de 10 ani, Mihaela Cozmolici îşi începea cariera în presa românească după ce se angaja ca reporter la U TV. A mai lucrat în cadrul postului TV de muzică şi ca redactor, responsabil de reţelele Social Media şi a avut chiar emisiuni muzicale pe care le-a prezentat.

Acum aproape 3 ani, Mihaela a făcut pasul cel mare şi s-a angajat la Digi 24 pentru rubrica meteo: “Meteorologia este o știință complexă și greoaie. Prezentarea rubricii meteo a fost la început o provocare, iar acum a devenit o pasiune.

Deși pare ușor să prezinți vremea, în spate se află o documentare continuă, o atenție foarte mare și o responsabilitate și mai mare. Pentru a prezenta meteo, trebuie mai întâi să înțelegi, iar ca să înțelegi… trebuie să înveți. Iar cursurile mele pe asta se vor baza: pe studiu, pe muncă, pe joacă și pe rezultate.”

Date Biografice Mihaela Cozmolici: înălțime, greutate

Nume complet: Cozmolici Mihaela
Data naşterii: 1992
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: singură
Înălţime: 1,72 m
Greutate: 55 kg

Mihaela este din Bucureşti, este necăsătorită şi nici atunci când a avut relaţii nu i-a plăcut să le expună pe tapet. Ci şi-a consumat în linişte povestea de dragoste. Îşi trăieşte visul la Digi 24, pentru că partea de meteo a fost mereu pasiunea sa, după cum spune chiar ea, şi chiar asta a ajuns să facă în prezent.

Salariul pe care îl încasează Mihaela Cozmolici la vârsta de 29 de ani de la Digi 24 după 3 ani de experienţă pe post este de 3.000 de euro lunar, conform surselor din trust.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ioana Ciurlea
Cătălin Petre
Cătălin Nunu
Alexandra Albu