Gabriela Dinu Știri 01.04.2023 10:12

Teodora Tompea: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Teodora Tompea: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Teodora Tompea este una dintre cele mai apreciate ştiriste de la Digi 24. Blondinei i se mai spune şi „Andreea Esca de la Digi” şi, după cum mărturisea chiar ea, acest fapt o măguleşte.

Teodora Tompea s-a născut pe 13 iunie 1987 la Iaşi. A urmat Colegiul Naţional din oraş, apoi a făcut Facultatea de Litere Alexandru Ioan Cuza din oraşul natal.

Cu cine se iubeşte Teodora Tompea de la Digi 24?

A continuat să se specializeze şi a făcut un master în Securitatea Informaţiei şi nu s-a oprit aici. Teodora Tompea are şi un doctorat în Filosofie şi Ştiinţe Politico-Sociale.

Teodora nu este căsătorită, însă are o relaţie serioasă de mai mulţi ani cu Dumitru Rahău, directorul editorial de la Digi 24, cel care îi este chiar şef la locul de muncă. Sunt împreună de mai bine de 5 ani şi relaţia lor merge de minune, chiar dacă nu au ajuns până acum în faţa altarului.

Primul job al Teodorei a fost în radio, la Iaşi. La scurt timp după ce se angaja în acest domeniu, afla întâmplător că Digi 24 îşi deschide staţie regională chiar la ea în oraş:

Date Biografice Teodora Tompea: înălțime, greutate

Nume complet: Teodora Tompea
Data naşterii: 13 iunie 1987
Locul naşterii: Iaşi
Partener: necăsătorită, într-o relaţie cu Dumitru Rahău (director editorial Digi 24)
Înălţime: 1,76 m
Greutate: 55 kg

„Când am aflat că se deschide stație Digi 24 în Iași, deși nu mă gândisem să optez pentru televiziune, mi-am spus totuși să încerc. Am văzut anunțul pe Internet, am aplicat fără nici un fel de așteptare, am fost chemată la interviu și mai apoi am fost angajată să fac de toate,” declara Teodora Tompea în trecut pentru click.ro.

Conform presei de la noi, Teodora Tompea primeşte lunar un salariu de 8.000 de euro de la Digi 24 pentru prezentarea jurnalelor de la 14:00 la 16:00, de luni şi până vineri. Totodată, Tompea mai poate fi văzută la Digi 24 şi vinerea la emisiunea Focus Europa, unde sunt prezentate cele mai tari reportaje cu informaţii de pe continent.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ioana Ciurlea
Cătălin Petre
Cătălin Nunu
Alexandra Albu