Ionuț Nițulescu Emisiuni TV 28.12.2022 23:42

Câștigători Chefi la Cuțite: lista completă a finaliștilor și câștigătorilor tuturor celor 7 sezoane

Câștigători Chefi la Cuțite: lista completă a finaliștilor și câștigătorilor tuturor celor 7 sezoane

Chefi la Cuțite este una dintre cele mai apreciate și iubite emisiuni TV din România. Show-ul difuzat de Antena 1 este și unul dintre cele mai longevive, acesta ajungând la sezonul cu numărul 8.  Iar viitorul sună bine! Cu siguranță va exista și cel cu numărul 9.

Prezenți pe micile ecrane încă din 2016, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu fac o echipă formidabilă, deși ajung deseori la cuțite. Gina Pistol condimentează show-ul cu probe din ce în ce mai neobișnuite. Concurenți din întreaga lume vin aici pentru a-și demonstra talentul în bucătărie, iar poveștile lor de viață devin un ingredient esențial al show-ului culinar. Pe lângă premiul de 30.000 de euro, trofeul „Chefi la Cuțite” poate aduce schimbări importante în viețile concurenților.

Sezonul nu numărul 8 Chefi la Cuțite a debutat pe 7 septembrie 2020. Show-ul a fost reluat după o scurtă pauză impusă de pandemia de coronavirus. Rămâne de văzut cine va completa lista câștigătorilor „Chefi la Cuțite”.

Citește și: Casting Chefi la Cuțite: cum te înscrii la cea mai urmărită emisiune de la Antena 1

Câștigători Chefi la Cuțite

Sezonul 1

Primul sezon al emisiunii Chefi la Cuțite a avut loc în 2016, iar câștigătorul marelui premiu în valoare de 30.000 de euro a fost  Cristi Șerb, din echipa lui Chef Sorin Bontea.

cristi serb, castigator x factor sezon 1
Cristi Șerb

Sezonul 2

Desfășurat în același an, sezonul 2 i-a purtat noroc lui Florin Dumitrescu și lui Cristian Voicu, care a câștigat trofeul Chefi la Cuțite. El s-a luptat pentru marele premiu cu Alex Bălan, din echipa condusă de chef Sorin Bontea.

Cristian Voicu castigator chefi la cutite
Cristian Voicu

Sezonul 3

Sezonul 3 a debutat în fabruarie 2017, iar finaliștii au fost George Manole, din echipa condusă de chef Sorin Bontea, Ioan Popa Giovanni, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, și Iulian Gianny Bănuță din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu. Gianny Bănuță a fost fericitul câștigător al marelui premiu.

Gianny Bănuță
Gianny Bănuță

Sezonul 4

Sezonul 4 a adus încă o victorie în echipa condusă de Sorin Bontea. Andrei Cristian Olteanu este câștigătorul celui de-al patrulea sezon ”Chefi la cuțite”, ce a avut loc între 11 septembrie 2017 și 28 noiembrie 2017. I-a avut drept contracandidați pe Silvian Hârâială și Mihai Necula, ambii din echipa lui Florin Dumitrescu.

Andrei Cristian Olteanu
Andrei Cristian Olteanu

Sezonul 5

Bogdan Vandici este câștigătorul celui de-al cincilea sezon ”Chefi la cuțite”, din echipa lui Dumitrescu. Bogdan Vandici a câștigat trofeul și marele premiu de 30.000 de euro. În finală au ajuns și Cristina Pavel și Marlena Botezatu din echipa lui chef Sorin Bontea.

bogdan vandici, castigator sezon 5
Bogdan Vandici

Sezonul 6

Bontea a fost norocos și în sezonul 6, câștigătorul marelui premiu făcând parte din echipa lui. Mihai Munteanu (Munti) este câștigătorul celui de-al șaselea sezon. În acest sezon, Dumitrescu nu a avut niciun reprezentant în finală, lupta dându-se între Munti, Maria Burlacu și Andrei Balazs, amândoi din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu.

Mihai Munteanu (Munti) este câștigătorul celui de-al șaselea sezon

Sezonul 7

Sezonul 7 i-a adus la cuțite în finală pe Alex Comerzan, din echipa lui Scărlătescu, Alex Popa și Bobby Săvoiu, din echipa lui Bontea. Pentru Alex Comerzan numărul 7 a fost norocos, el fiind fericitul câștigător al trofeului „Chefi la Cuțite” Câștigătorul sezonului 7 a fost Alex Comerzan din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu..