Gabriela Dinu Știri 02.03.2023 09:55

Viorica de la Clejani: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie. Cât cere pentru o cântare

Viorica de la Clejani: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie. Cât cere pentru o cântare

Viorica de la Clejani este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de muzică lăutărească de la noi. Cântă alături de soţul său, Ioniţă de la Clejani, cu care are împreună şi doi copii.

De Margherita şi Fulgy de la Clejani a auzit toată lumea. Mai întâi datorită talentului muzical, apoi din cauza problemelor cu drogurile pe care le-au avut şi continuă să le aibă şi în prezent.

Ce tarif are Viorica de la Clejani?

Primul şoc pentru Viorica Manole a fost atunci când fiica sa a făcut accident din cauză că a condus maşina sub influenţa supefiantelor. La nici un an, Fulgerică s-a dat în stambă, fiind depistat consumând canabis înainte de a conduce. Scandalul de-abia de atunci a început, căci fiul cel mic al Clejanilor a continuat circul la TV, ori pe Instagram şi a ajuns de la dezintoxicare la arest în domiciliu.

Revenind la Viorica, s-a născut pe 13 februarie 1973 în Băbăiţa, judeţul Teleorman. A fost şi prezentatoare TV, după ce în 2012 a primit pe „mână” show-ul Te vreau lângă mine.

Pe Ioniţă Manole l-a cunoscut în 1987, pe când avea doar 14 ani şi el 17. După cinci ani, s-au revăzut la o nuntă şi de atunci au format un cuplu. Cei doi locuiesc în Bucureşti, într-o vilă pe care şi-au ridicat-o de câţiva ani.

Date Biografice Viorica de la Clejani: înălțime, greutate

Nume complet: Manole Viorica
Data naşterii: 13 februarie 1973
Locul naşterii: Băbăiţa, Teleorman
Partener: Ioniţă de la Clejani (Manole)
Înălţime: 1,60 m
Greutate: 88 kg

Dacă vrei ca formaţia de la Clejani să îţi cânte la eveniment trebuie să iei în calcul faptul că preţul este unul destul de piperat. Cu o mulţime de artişti la instrumente, plus solista – care face toţi banii, Viorica şi Ioniţă de la Clejani cer 10.000 de euro pentru o oră de program artistic.

Averea Clejanilor nu este deloc de ignorat, iar câştigurile raportate de ai anual se ridică la aproximativ 100.000 de lei.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Anca Suciu
Mihaela Cozmolici
Teodora Tompea
Mircea Nebunu