Gabriela Dinu Știri 20.11.2021 11:44

Victoraș Micula: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, mașini, avere

Victoraș Micula: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, mașini, avere

Victoraş Micula este fiul lui Viorel Micula, unul dintre cei mai bogaţi români. Datorită statului său, Victoraş a profitat de unele lucruri şi a terminat liceul din Bihor fără să-i pună prea mari probleme.

Nu s-a ferit niciodată să spună că a mers la şcoală doar când se dădeau tezele, niciodată la cursuri, dar chiar şi aşa a primit o mulţime de îndatoriri de la tatăl său.

Cine este Victoraş Micula şi cu ce se ocupă?

De pe vremea când avea doar 17 ani, Victoraş Micula mergea la muncă, la birou, având propriul job în firma condusă de tatăl şi de unchiul său. Participa la procese de achiziţie, mergea la diverse târguri internaţionale şi pentru asta îşi făcuse propria carte de vizită, acolo unde se intitula Victoraş Micula – president junior.

A avut de-a lungul timpului mai multe iubite, însă cu niciuna nu s-a afişat pentru mai mult timp, până când nu a avut o relaţie serioasă. În prezent este căsătorit de trei ani cu femeia care l-a şi făcut pentru prima oară tătic.

Victoraş Micula provine dintr-o familie mega-influentă. Fraţii Viorel şi Ioan Micula sunt de mult în topul celor mai bogaţi afacerişti români, având afaceri de sute de milioane de euro. Acestea vor ajunge, cândva, în totalitate pe mâinile lui Victoraş, care însă nu a fost mereu la fel de serios precum tatăl şi unchiul său.

Date Biografice Victoraş Micula: înălțime, greutate

Nume complet: Victoraş Micula
Data naşterii: 1995
Locul naşterii: Bihor
Partener: căsătorit
Greutate: 100 kg
Înălţime: 1,80 m

Victoraş Micula are 26 de ani şi afaceri de milioane de euro. Are mai multe episoade controversate cu oamenii legi şi pentru unul dintre ele chiar a fost cândva pus sub urmărire penală după ce în noiembrie 2018 acesta a participat la o urmărire a unui rival care ar fi condus băut, alături de patru poliţişti echipat la fel ca unul dintre aceştia şi cu cagula pe faţă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru
Augustin Viziru