Gabriela Dinu Știri 20.11.2021 11:15

Augustin Viziru: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soție, avere. Cu ce se ocupă acum

Augustin Viziru: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soție, avere. Cu ce se ocupă acum

Augustin Viziru este un celebru actor român, fratele cântăreţului Lucian Viziru, şi un cunoscut jucător de biliard. Provine dintr-o familie bună de la noi din ţară, fiind nepotul fostului mare jucător de tenis Gheorghe Viziru. Părinţii lui sunt Petre şi Irina Viziru.

S-a născut pe 7 august 1980, are 41 de ani, şi este absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport. Timp de 11 ani a fost implicat într-o relaţie cu Oana Mareş, care l-a înşelat însă cu Cosmin Natanticu, un comediant de la noi din ţară.

Cine este, de fapt, Augustin Viziru?

În cei 11 ani de relaţie, Augustin şi Oana au fost căsătoriţi pentru 2 ani, dar totul a fost distrus de infidelitatea femeii şi în 2011 au divorţat. De atunci, Augustin Viziru nu s-a mai afişat cu nicio altă femeie în public.

Nu doar Lucian Viziru, fratele său, este cântăreţ. Şi Augustin a cochetat cu muzica, fiind pentru o scurtă perioadă de timp şi component al trupei D.A.

În 2005, a intrat în lumea filmului, după ce a luat castingul pentru „Lacrimi de iubire”, ulterior fiind distribuit şi în „Iubire ca în filme”.

I se spune şi „băiatul rău din telenovele” pentru că a jucat numai în roluri de bad boy în filmele în care a fost distribuit. Este bun prieten cu Doiniţa Oancea, despre care s-a spus de multe ori că i-ar fi iubită, însă niciodată nu a fost mai mult între ei decât o simplă prietenie.

Date Biografice Augustin Viziru: înălțime, greutate

Nume complet: Augustin Viziru
Data naşterii: 7 august 1980
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: divorţat de Oana Mareş
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,72 m

A participat la primul show Ferma vedetelor de la Pro TV, însă s-a accidentat teribil chiar în finală. A revenit în emisiune în sezonul prezentat de Mihaela Rădulescu şi a pus mâna pe marele premiu, după ce a câştigat competiţia. La finalul concursului spunea că singurul motiv pentru care a revenit în Fermă este acela de a-i demonstra fetiţei sale că este un om bun.

În prezent, Augustin Viziru face bani din rolurile din filmele româneşti pe care le are, fiind distribuit în majoritatea filmelor de lung metraj care s-au flmat la noi în ţară.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru
Inna