Gabriela Dinu Știri 27.05.2021 19:16

Tzancă Uraganu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie, nume adevărat

Tzancă Uraganu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie, nume adevărat

Tzancă Uraganu este artistul momentului din lumea manelelor. Piesele sale devin într-un timp extrem de scurt virale şi stau tot timpul în topul trendingului pe YouTube.

Puţină lume ştie, însă, despre viaţa lui Andrei Velcu. Căci acesta este numele real al manelistului. Este finul lui Florin Salam şi a apărut de multe ori în ipostaze controversate din cauza femeilor. Este căsătorit în acte cu Lambada, mama fetiţei sale, dar avea şi o amantă cu care se afişa peste tot.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul lui Tzancă Uraganu?

Este vorba despre Mădălina Miu, cea care îi compunea piesele. Între timp, s-a plictisit si de ea şi s-a cuplat cu o make-up artistă cu un trecut controversat, existând dovezi cu ea făcând videochat. Se numeşte Alina, dar i se spune Marymar şi a apărut în cel mai nou videoclip al lui Tzancă, Regina din Maroc.

Tzancă Uraganu nu are afaceri, dar face bani din muzică. Aşa se laudă cu palatul de aproape 500.000 de euro de la Ploieşti, plin cu lucruri extrem de valoroase, suflate şi poleite cu aur. Are o mulţime de maşini de lux şi parcul său auto este într-o continuă expansiune.

Are un BMW X5, Lamborghini, un Rolls Royce şi, recent, a fost văzut cu un superb Audi RS. Tzancă are o mulţime de piese în care vorbeşte despre „fake-uri” şi haine false de brand, iar el se laudă cu costume de peste 5000 de euro şi haine de la cele mai cunoscute firme de peste graniţă.

Date Biografice Tzancă Uraganu: înălțime, greutate

Nume complet: Velcu Andrei
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Ploieşti
Parteneră: Lambada
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,73 m

S-a certat teribil cu fratele său, alt manelist cunoscut şi el cu un nume de scenă la fel de bombastic. Vorbim despre Miraj Tzunami, cu care şi-a spălat „rufele” în public. Nu a durat prea mult şi cei doi fraţi s-au împăcat şi chiar au scos o piesă împreună. În trecut, Tzancă a fost surprins într-un mod şocant la o cântare, când un interlop i-a aplicat un pumn în figură fără niciun avertisment.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Daniel Niţoiu
Iulia Ionescu
Oana Cuzino
Alex Dima
Daniel Buzdugan