Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:52

Totul despre Lidia Fecioru: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Totul despre Lidia Fecioru: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Lidia Fecioru este unul dintre invitaţii permanenţi ai emisiunii Adevăruri ascunse, moderată de către Cătălina Porumbel, la Antena 3. Rubrica pe care o prezintă Lidia se numeşte „Leacul zilei” şi a devenit extrem de apreciată de-a lungul timpului. Este o cunoscută astroloagă ce are specializare şi în domeniul ezoteric şi bioenergii.

Celălalt astrolog alături de care apare săptămânal la Antena 3 este Mihai Voropchievici, un alt numerolog extrem de apreciat în România, mai ales pentru previziunile sale despre horoscop şi rune.

Ce scrie în CV-ul Lidiei Fecioru, de la Antena 3

Lidia Fecioru s-a născut în Orhei, un sătuc din Republica Moldova, în 1962. Primul său job a fost acela de coafeză şi a urmat cursurile unei şcoli profesionale în acest sens. A avut multiple meserii, din cele mai diverse. A fost coafeză, bibliotecară în sat, apoi directorul casei de cultură de acolo, apoi…medic legist, surprinzător dar adevărat. Nu i-a plăcut această meserie aşa că s-a reprofilat rapid, devenind secretara unei edituri. După multiple specializări în domeniu, Lidia Fecioru a devenit bioenergoterapeut.

Viaţa de familie a Lidiei Fecioru este zbuciumată, s-a căsătorit la vârsta de 18 ani, şi a făcut doi copii. Între timp, a divorţat, dar a rămas în relaţii bune cu bărbatul care i-a marcat tinereţea. S-a specializat pentru fiecare meserie în parte, aşa a ajuns rând pe rând să facă acele cursuri de coafeză, apoi Şcoala de Cultură şi Arte şi a absolvit inclusiv Facultatea de Regie, Teatru şi Film. În paralel a mers şi la cursurile lui Ignatenko din Ucraina, celebrul parapsiholog.

Date Biografice Lidia Fecioru: înălțime, greutate

Nume complet: Fecioru Lidia
Data naşterii: 1962
Locul naşterii: Orhei, Republica Moldova
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,68 m

A urmat cursurile Facultăţii de Medicină şi a lucrat la medic legist în cadrul Departamentul de Crimă Organizată din Chişinău. Conform celor povestite de ea, în timp ce lucra la cazuri a început să aibă ieşiri paranormale, precum întoarcerea în timp pentru a vedea cum s-a produs crima. A intrat şi în lumea afacerilor şi acum are propriul cabinet şi le pune diagnosticul oamenilor prin pură clarviziune, după cum spune chiar ea.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Mihai Voropchievici
Mihai Bendeac
Dan Badea
Mircea Badea
Mihai Gâdea