Gabriela Dinu Știri 22.01.2023 20:48

Mihai Gâdea: vârstă, CV, înălțime, greutate, familie, salariu la Antena 3

Mihai Gâdea este un realizator de emisiuni din România, care ocupă şi funcţia de director al Antena 3. A mai avut aceeaşi funcţie şi la Antena 2 până să se rebranduiască şi să devină Antena Stars, acolo unde a prezentat şi emisiunea Sinteza zilei, alături de invitaţii permanenţi Valentin Stan şi Ion Cristoiu.

S-a născut pe 10 ianuarie 1977, la Bucureşti, are 1,88 m şi 78 de kilograme şi are o fetiţă, pe nume Maisha Karina, din căsnicia cu Agatha Kundri Gâdea.

Cu ce s-a ocupat Mihai Gâdea, până să fie jurnalist

Absolvent al Facultăţii de Teologie Adventistă şi deţine un doctorat în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, Mihai Gâdea a avut o meserie cu totul surprinzătoare până să intre în lumea presei. Mai exact, actualul director al Antena 3 ţinea predicile în bisericie adventiste şi era foarte apreciat de publicul său.

Biografie Mihai Gâdea:
Data naşterii: 10 ianuarie 1977
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,88 m
Soţie: Agatha Kundri Gâdea
Studii: Facultatea de Teologie Adventistă, doctorat în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga

Spre deosebire de mult mai celebrul său coleg, Mircea Badea, Mihai Gâdea primeşte de la Antena 3 un salariu colosal! Surse din trustul Intact au dezvăluit că acesta ar avea o remuneraţie lunară de 15.000 de euro, în timp ce colegul de la „În gura presei” ar primi undeva la 8.500 de euro lunar. De menţionat este că Mihai Gâdea a fost protagonistul unui episod cel puţin bizar în toamna anului trecut, când pur şi simplu a dispărut din emisiunea pe care o prezenta, fără să ofere vreo explicaţie.

După o pauză de publicitate, emisiunea a fost continuată de colega sa, Oana Zamfir. La scurt timp după episodul bulversant, Mihai Gâdea şi-a reluat locul în Sinteza zilei fără a explica de ce a lipsit.

Cum arată Karina, fiica lui Mihai Gâdea

Şi-au petrecut sărbătorile de iarnă şi Revelionul într-o destinaţie de lux. Mihai Gâdea, Agatha şi Karina s-au delectat cu frumuseţile Dubaiului, iar jurnalistul Antena 3 le-a arătat imagini şi prietenilor săi internauţi, după cum puteţi vedea şi voi în galeria foto ataşată acestui articol.