Gabriela Dinu Știri 18.04.2022 21:56

Tibi Clenci: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

Tibi Clenci: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

Tibi Clenci a fost surpriza sezonul trecut de la Bravo, ai stil! Celebrities. Noul jurat de la Kanal D a surprins pe toată lumea prin apariţia lui în show şi a avut parte de uns ezon incredibil la pupitrul emisiunii difuzate de Kanal D.

Cleni s-a născut pe 17 octombrie 1975, la Piteşti, are 46 de ani şi este de profesie fotograf, fiind chiar unul de renume internaţional. A furat această pasiune de la tatăl său, şi el fotograf de meserie.

Cine este şi din ce face bani Tibi Clenci, vedeta celor de la Kanal D?

Industria creativităţii i-a fost mereu aliat lui Tibi Clenci, care a fost inclusiv actor şi regizor. Pregătirea lui nu are însă nicio legătură cu lumea artistică, fiind absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti.

Juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities a intrat şi în lumea afacerilor în urmă cu mai bine de 20 de ani, când şi-a înfiinţat propria şcoală de modelling, ce a avut mare succes. Agenţia lui există şi în prezent şi este considerată de specialişti ca fiind una dintre cele mai importante de la noi din ţară.

Ca fotograf, a colaborat la nivel internaţional cu Angela de Bona, Patrick Demarchelier, Dior, Chanel sau chiar Louis Vuitton.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii ”, spune Tibi Clenci despre pasiunea vieţii lui.

Date Biografice Tibi Clenci: înălțime, greutate

Nume complet: Clenci Tiberiu
Data naşterii: 17 octombrie 1975
Locul naşterii: Piteşti, România
Partener: căsătorit
Greutate: 72 kg
Înălţime: 1,75 m

Tibi Clenci este extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa personală. Se iubeşte cu aceeaşi femeie de 24 de ani, cu care s-a căsătorit încă de când erau foarte mici. Au împreună un băieţel, pe nume Tudor Anghel.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Gabi Bădălău
Claudia Pătrăşcanu
Andrew Tate
Tristan Tate