Gabriela Dinu Știri 17.04.2022 15:53

Tristan Tate: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, iubite

Tristan Tate: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, iubite

Tristan Tate este implicat într-un scandal uriaş acum, după ce a fost acuzat că împreună cu fratele său, Andrew Tate, ar fi sechestrat două domnişoare pe care ar fi urmat să le exploateze.

Tristan a devenit cunoscut în lumea mondenă de la noi din ţară după ce s-a iubit cu Bianca Drăguşanu. Tristan Tate s-a născut pe 15 iulie 1988 în Marea Britanie.

Ce scrie în CV-ul lui Tristan Tate?

Este de profesie luptător şi în România a ajuns alături de fratele său, căruia i se mai zice „Cobra Tate”, s-au îndrăgostit de Bucureşti şi au decis să se stabilească şi să îşi conducă afacerile de aici. Andrew şi Tristan Tate au moştenit de la tatăl lor un hotel de lux din Thailanda, care le aduce o mulţime de bani.

Se spune chiar că averea lor s-ar ridica la nivelul milioanelor de euro, chiar de la acel hotel. După ce a apărut la braţul Biancăi Drăguşanu, Tristan s-a mai iubit cu o altă blondină din showbiz-ul românesc, celebra cântăreaţă Alexandra Stan.

Date Biografice Tristan Tate: înălțime, greutate

Nume complet: Tristan Tate
Data naşterii: 15 iulie 1988
Locul naşterii: Marea Britanie
Parteneră: singur
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1,90 m

Şi atunci a fost implicat într-un nou scandal, după ce ar fi dat presei imagini cu Alexandra Stan goală, alături de el, din timpul relaţiei. Imediat după aventura cu Tristan Tate, cântăreaţa s-a căsătorit. Doar că la fel de repede a şi divorţat şi în prezent se iubeşte cu altcineva.

Şi Bianca Drăguşanu a zis că regretă relaţia avută cu Tristan Tate, iar afaceristul britanic s-a enervat teribil când a aflat asta şi chiar a oferit o replică acidă: „Relație? Ce relație? Am avut o singură iubită în 2018 și nu este ea aceasta”. Cei doi nu au avut însă o relaţie serioasă şi totul s-a consumat în doar câteva luni, după care Bianca s-a cuplat cu Alex Bodi, cu care avea să se căsătorească.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: