Gabriela Dinu Știri 17.04.2022 17:46

Andrew Tate: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, iubite

Andrew Tate: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, iubite

Numele lui Andrew Tate a ajuns pe buzele tuturor zilele acestea, după ce alături de fratele lui, Tristan, ar fi sechestrat două tinere, pe care ar fi vrut să le oblige să se prostitueze.

Pe fratele său îl ştie toată lumea mondenă din România după relaţia avută cu Bianca Drăguşanu, dar Andrew este cunoscut la un alt nivel. Numele său complet este Emory Andrew Tate III, este de profesie kick boxer, comentator şi om de afaceri.

Ce scrie în CV-ul lui Andrew Tate?

În kick box, acesta a făcut performanţă, fiind de trei ori campion mondial ISKA, dar şi campion Enfusion. S-a născut pe 1 decembrie 1986 şi are dublă cetăţenie, britanică şi americană. Este născut în Washington pe 14 decembrie 1986 şi a mai trăit în Londra, până să se mute la noi în ţară, alături de fratele său.

Performanţele lui Andrew în sport sunt notabile. Acesta i-a învins pe foştii campioni britanici la categoria super cruiser, Ollie Green și Mo Karbo, Tate s-a confruntat cu Paul Randle pentru titlul vacant al Asociației Internaționale de Karate Sportiv (ISKA) pentru titlul la categoria ușoară. Pe 25 aprilie 2009, Tate l-a învins pe Randle în a cincea rundă a meciului lor din Derby, Anglia, câștigând prima centură și titlu din istorie.

Date Biografice Andrew Tate: înălțime, greutate

Nume complet: Andrew Tate
Data naşterii: 14 decembrie 1986
Locul naşterii: Washington, Statele Unite ale Americii
Parteneră: singur
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1,85 m

Andrew şi Tristan Tate au făcut avere din hotelul lăsat moştenire de tatăl său în Thailanda, dar şi din videochat. Controversele dese i-au adus în atenţia autorităţilor şi recent au fost reclamaţi de două tinere care spun că le-ar fi sechestrat şi obligat să se prostitueze. Mascaţii au deschins în casa fraţilor Tate şi după cinci ore de audieri, cei doi au fost lăsaţi în libertate. Fără să aibă stres de cele întâmplate, în aceeaşi zi, cei doi se filmau în centrul Capitalei, ascultând manele.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: