Gabriela Dinu Știri 18.04.2022 09:16

Gabi Bădălău: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, iubite

Gabi Bădălău: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, iubite

Gabi Bădălău este un afacerist din Bolintin Vale, fiul fostului ministru Nicolae Bădălău. Este cunoscut graţie apariţiilor sale mondene şi, mai nou, datorită relaţiei pe care o are de mai mult timp cu Bianca Drăguşanu.

La începuturile relaţiei lor, cei doi au ascuns legătura pe care o aveau şi chiar mergeau în secret în vacanţe exotice. Acum, nu se mai ascund şi Bianca Drăguşanu se laudă pe internet cu toate cadourile scumpe pe care iubitul său i le face.

Ce scrie în CV-ul lui Gabi Bădălău?

Afacerile lui Gabi Bădălău sunt în domeniul imobiliarelor şi construcţiilor, căci acesta este văzut mai tot timpul la şantierele familiei. Gabi s-a născut într-o familie din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, mama sa, Rodica, e învăţătoare în oraş, iar tatăl său este un baron PSD, fost ministru al Economiei în cabinetul Vioricăi Dăncilă.

Acesta a avut numai iubite celebre, femei cunoscute în spaţiul monden. A avut aventuri cu Adelina Pestriţu, Andreea Mantea şi altele, dar şi relaţii serioase. Una dintre acestea a fost chiar Ramona Gabor, pe care se pregătea să o ia de soţie, doar că înainte de nuntă, acesta ar fi prins-o că se iubea cu oameni potenţi financiar, în locuri exclusiviste. Şi totul a fost anulat.

Date Biografice Gabi Bădălău: înălțime, greutate

Nume complet: Bădălău Gabriel
Data naşterii: 1988
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: în proces de divorţ cu Claudia Pătrăşcanu
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1,85 m

În 2015, Bădălău s-a căsătorit cu Claudia Pătrăşcanu, cântăreaţa care i-a oferit doi băieţi frumoşi, pe nume Gabriel şi Nicolas. După doar 4 ani de căsnicie, din cauza plângerilor Claudiei, acelea că Gabi era un tată absent, care nu a contribuit deloc la creşterea copiilor şi pe care l-ar fi prins în fapt cu o altă femeie, cei doi au ajuns la divorţ.

Nici în prezent cazul nu este soluţionat, iar Bădălău aşteaptă să scape de căsnicie pentru a se căsători cu iubita lui Bianca Drăguşanu.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Carmen Chindriş
Dima Trofim
Mirabela Dauer