Gabriela Dinu Știri 25.04.2022 13:16

Maurice Munteanu: CV, salariu la Kanal D, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Maurice Munteanu: CV, salariu la Kanal D, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Maurice Munteanu este un designer român, devenit celebru după ce a fost distribuit în juriul emisiunii Bravo, ai stil! de la Kanal D, în vara anului 2016.

Numele său real nu este totuna cu cel de scenă. În buletin el se numeşte Munteanu Marius, dar i se spune dintotdeauna Maurice acasă şi în cercul său de prieteni, aşa că a devenit celebru tot sub acest pseudonim.

Care este numele real al lui Maurice Munteanu? În buletin nu îl cheamă aşa

Este un fashion editor apreciat şi blogger de modă şi unul dintre cei mai de temut juraţi din show-ul de la Kanal D.

Foarte asumat în aceea ce face, Maurice Munteanu a recunoscut fără probleme că nu este heterosexual. Şi asta nu l-a oprit niciodată să facă ceea ce îşi doreşte. Scrie editoriale pe teme de fashion în revista de specialitate Elle, din România, şi până să ajungă acolo a colaborat cu Revista The One, pe care o conducea cândva Andreea Esca, dar şi la Dilema Veche.

Blogul său personal unde scrie pentru fanii săi se numeşte Projet D’Amour.

Are o relaţie extrem de apropiată cu familia, despre care nu îi place să vorbească însă. Este absolvent al Liceului Grigore Moisil, este născut şi crescut în Bucureşti, dar visul său este acela de a se muta în Berlin.

Date Biografice Maurice Munteanu: înălțime, greutate

Nume complet: Munteanu Marius
Data naşterii: ianuarie 1978
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: singur
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,70 m

Puţini ştiu care este povestea din spatele numelui său de scenă, căci îl are de când era foarte mic. Atât de mic încât Maurice nu-şi aminteşte să fi fost strigat într-un alt mod. Avea doar patru – cinci ani, când profesorul său de matematică i-a oferit un CD cu muzica lui Maurice Chevalier, cadou care l-a copleşit pe micuţul Marius. Bunicul său, văzându-i bucuria, l-a strigat Maurice încă de atunci şi aşa i-a rămas numele.

Maurice Munteanu se află în echipa de la Kanal D încă de când a luat fiinţă emisiunea Bravo, ai stil! şi este plătit cu suma de 8.000 de euro lunar.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru