Gabriela Dinu Știri 09.02.2023 14:56

Ștefan Mandachi: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Ștefan Mandachi: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Ştefan Mandachi este un afacerist român, devenit celebru după ce a realizat campania „România vrea autostrăzi – Şî eu”, pe care a promovat-o în toate magazinele „Spartan”, deţinute de el, din toată ţara.

A realizat un metru de autostradă din banii săi în ideea de a-i face pe politicieni să înceapă construcţia autostrăzii Moldovei. A fost în van, campania avea loc în 2019, suntem în ianuarie 2021 şi România încă nu are o autostradă către nordul ţării şi, cu atât mai mult, nici nu a fost începută construcţia ei.

Ce scrie în CV-ul lui Ştefan Mandachi şi ce afaceri mai are moldoveanul?

Ştefan Mandachi s-a născut pe 11 februarie 1986 şi meseria sa de bază este de avocat. A format franciza Spartan, considerat a fi cel mai mare lanţ de restaurante de tip grecesc din estul Europei. S-a născut în Călăraşi, însă familia lui s-a mutat în Suceava pe când era doar un copil, de aici şi accentul puternic moldovenesc. S-a şcolit în Moldova, la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, apoi a urmat Facultatea de Drept de la Iaşi. A continuat specializarea cu masterul de Ştiinţe Penale dinc adrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

După terminarea studiilor a profesat în domeniu şi a intrat, treptat, în domeniul antreprenorial. A deschis Spartan în 2012 şi de atunci a tot crescut, ajungând ca până la finalul anului 2020 să aibă 55 de restaurante în întreaga ţară şi peste 1000 de angajaţi. A continuat în domeniul francizelor, deschizându-și Mandachi Hotel & Spa, iar în prezent deţine şi Don Stefano, Mefi Cafe, Magnificus Plaza, BumBumBox și BIO Transylvania.

Date Biografice Ştefan Mandachi: înălțime, greutate

Nume complet: Mandachi Ştefan Valentin
Data naşterii: 11 februarie 1986
Locul naşterii: Călăraşi
Parteneră: nu este căsătorit
Greutate: 84 kg
Înălţime: 1,85 m

Ştefan Mandachi la Şef sub acoperire

Ştefan Mandachi are 35 de ani şi toată viaţa şi-a dedicat-o afacerilor. Aşa se face că nu s-a căsătorit până la această vârstă. Celebrul afacerist a intrat şi lumea televiziunii, mai nou, după ce a acceptat provocarea Pro TV la emisiunea Şef sub acoperire, în care un şef se integrează sub acoperire în una dintre afacerile sale pentru a vedea cum funcţionează lucrurile. Aşa ajunge Ştefan Mandachi, deghizat, să lucreze într-un restaurant Spartan.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Andy Popescu
Selly
Mohammad Murad
Andi Moisescu